Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Vårjäkeln är här

25 april, 2008 (00:09) | Daniel, Skola, Vänner | Av: MaxH

Har bott i den här lägenheten i typ sju år nu eller nått sånt – och varje vår och sommar är det samma jävla visa. Så fort solen tittar fram så blir det minst 27 grader i lägenheten. Det är nämligen så att jag har fönster längs med hela lägenheten – åt ett håll, sydväst. Min längsta vägg är nån meter, resten är fönster, fönster och fönster. Så här går man lättklädd som bara fasiken och ändå svettas apa mellan 13.00 till 22.00. NI kanske förstår att jag föredrar molninga dagar. Jo, visst, man kan gå ut och ha roligt, men det finns dagar jag vill vara hemma och ha roligt med. Skiner solen en månad i sträck (som för nått år sen) blir det lätt tjatigt att inte kunna vara hemma… Jag kommer INTE att bo här länge till!

De senaste dagarna har jag ägnat främst till att plugga (fått göra ett bokomslag och en affisch, skoj men inte helt lätt) samt spela. Det grafiska skall del-redovisas imorgon (alltså fås kritik på) för att om en vecka presenteras. Men på lördag vid 10-tiden ska jag ta ett tåg till Göteborg på en hemlig utflykt… :)

Skriv en kommentar