Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Eländes elände.

14 maj, 2008 (09:53) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Helt skadat. Helt jävla otroligt f*cking skadat.

Av en del orsaker är denna den mest hektiska vecka på länge, och som lite grädde i röven så är det inte i sin fulla längd för mig då jag ska åka till AG (förra årets bilder här) och är borta fredag morgon -> söndag kväll.

Redovisning på detaljskiss på torsdag, slutredovisning med skriven motivering av samma affischer på tisdag (=gör klart saker nu), intervjua tre entrepenörer med nån forskningsfråga i bakhuvudet tills på måndag och skriva nån slags arbete på det (=gör det till torsdag). På det måste jag desperat hitta ett sommarjobb så man inte dör av svält på gatan i sommar, skulle helst velat ta fram ovven och sy på en drös av de 50 lösa märkena jag har, umgås med nära och kära, sälja en del saker jag har hemma för att få in cash (en mobiltelefon av typen w850, ett par inlines-skridskor, en radiostyrd bil), skicka in papper till facket så man får massa pengar av dem för kurslitteraturer… It just keeps going on.

Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Det är lätt att vara efterklok och säga massa saker som att ”planera” och ”börja i tid”, men det varken hjälper eller gör mig gladare nu, so tits or GTFO. Nu är affischen ’klar’ (som du ser ovan), motivering skall skrivas idag, intervju-arbetet kommer skjutas upp (måste maila läraren idag så han får skratta), sen tvätta kanske och packa för det som skall med imorrn. Kanske sy ovve imorrn kväll framför en film tillsammans med studentkamrat. Efter det kommer jag koppla bort livet och bara studenta mig. Ringer du mig då lär jag svara på ett sådant sätt också.

Puss.

Kommentarer

Kommentar av dude… ”Sunfbyholms Slott”? behöver ni en extra korrekturläsare? :P
Skrevs 14 maj 2008, 17:00

dude… ”Sunfbyholms Slott”?
behöver ni en extra korrekturläsare? :P

Kommentar av heh. inte jag som skrivit den texten, den är direkt tagen från sajten, http://www.idp.mdh.se/aid08/ :)
Skrevs 15 maj 2008, 08:04

heh. inte jag som skrivit den texten, den är direkt tagen från sajten, http://www.idp.mdh.se/aid08/ :)

Skriv en kommentar