Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Vem läckte till media?

24 juni, 2008 (02:11) | Allmänt | Av: MaxH

Säg nått som inte har hänt sedan sist, det känns som om det mesta faktiskt har hänt. FRA-lagen gick igenom, och Centern försökte tysta ner en person som tyckte de kan fara åt helvete. De må vara hårda ord men det är en helt okej åsikt. Speciellt när en så korkad lag har gått igenom med stöd av 142 inkompetenta idioter.

Ett tag trodde jag inte ens att gammalmedia skulle uppmärksamma det hela. Jag mailade en gång till hälften av min adressbok (spammar ni mig om säljakt, bensinpriset och tar mig fan allt, så får ni ta detta!) med tillhörande adresser till 30-40 nyhetsredaktioner, efter det till riksdagens slöfockar en gång, och tre gånger till till alliansens populistiska pladdrare. Jag var riktigt rädd att debatten aldrig skulle komma, jag var tvungen att göra mitt. Tänkte blogga om det också så det blev ett strå till, men fick inte nån lämplig stund över. Nu är det gjort och det är åt helvete. Det är dock knappast över, för i en demokrati avlyssnar man inte sina invånare. Fan alltså, hur sjuk kan världen bli? Det här får mig att längta tillbaka till Absolut Gotland och dess total avsaknad av ansvar. Ska man skratta eller gråta? En kompis har börjat att avsluta våra telefonsamtal med ”bomber och granater” lite för skojs skull. Förresten, vaddå 67 frånvarande? En majoritet av en votering borde krävas en majoritet av ALLA, inte bara de som orkar masa sig till sin arbetsplats.

Så lämnar vi det heta ämnet, i alla fall för stunden. Som en del av er vet ska jag strax flytta till en fräschare lägenhet, från och med nu kallad ’Slottet’ tillnaturlig följd till att jag skämtsamt kallar mig för Kungen på fejsbook och MSN. Men som ni ser verkar det som om någon hade läckt till media. Vad ni de har för intresse av det vet jag inte – men hey, aftonbladet är aftonbladet är aftonbladet är skit. jag har till och med lite spansk arbetskraft här för att hjälpa till, i form av min kusin Fede som semestrar lite här i Sverige av någon anledning. Först måste dock vitvaror köpas, och för att det ska ske måste det först kollas upp. Men nu är det inte långt borta.

På tal om Spanien var det en, tja, intressant fotbollsmatch här om förut mellan Sverige och Spanien. Jag bryr mig inte speciellt mycket om fotboll – det går ju sååå sakta och är sååå långdraget och sååå tråkigt – men i egenskap av både spanjor och svenne så, tja, det måste ju ses. Även om jag hejjade officiellt på Spanien och antog att de skulle vinna så ville jag nog innerst inne att Sverige skulle vinna. Sverige hade ändå bara en lätt match kvar mot Ryssland för att vara kvar. Trodde jag. Nästa fight var i söndags med en bekant som gillar Italien på väldigt många sätt och vis. Själv så tycket jag det räckte med att Italien samma dag fick en tredjeplats via Trulli i Formel 1-racet som var, förutom att Ferrari (som ägs av FIAT, glöm aldrig det!) kom etta OCH tvåa. Men när det gäller fotbollen så… tja, vad säger man. Två lag som är mycket bra, synd att det ska avgöras på straffar. Men Jag är glad att Spanien vann :)

Bomber och granater!

Kommentarer

Pingback från […] nu, på en skala 1-100?, Vad händer med FRA nu?, Vad ska staten med all denna information om oss?, Vem läckte till media?, Vilka slutsatser drar allianspartiernas ledningar av FRA-debatten?, WYKMANS VREDE, Är detta […]
Skrevs 24 jun 2008, 07:58

[…] nu, på en skala 1-100?, Vad händer med FRA nu?, Vad ska staten med all denna information om oss?, Vem läckte till media?, Vilka slutsatser drar allianspartiernas ledningar av FRA-debatten?, WYKMANS VREDE, Är detta […]

Skriv en kommentar