Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Nya lägenheten fotad

3 juli, 2008 (00:59) | Daniel | Av: MaxH

Eftersom en del är ganska nyfikna har jag fotat den nya lägenheten för er. Det är inte möblerat något än och en del verktyg är kvar som ni ser.

Hallen: Till vänster om ytterdörren, bortanför utrymmet för att hänga av sig, är en liten klädkammare och toaletten (bild 2). Rakt fram fortsätter hallen till köket (bild 3) och fram till höger fortsätter hallen vidare in till sovrummet (vänster) och stora rummet (bild 4). Omedelbart till höger om ytterdörren är en stor klädkammare som är gigantisk (bild 5). Hallen i sig är ganska bred och stor samt har två pelare, syns på bild tre och fyra. Dörrhantagen kommer bytas senare då de är av plast och många är sönder.

Lilla rummet & balkong: Sovrummet är också genomfart till balkongen.

Stora rummet: Det blev parkett till slut och sandfärgade tapeter. Två stora fönster och hallens ingång mitt på ena långsidan.

Kök och badrum: Som ni ser är vitvaror inte inköpta än, det kommer strax. De übergula köksluckorna är något jag kommer göra något åt, samt bänkskivan och köksfläkten. Badrummet är det enda rum som det inte gjorts något åt, men en ny dusch kanske vore något. Jag har mätt ut det och det borde få plats med ett 140cm-badkar OCH min tvättmaskin. Jag hoppas i alla fall, jag är smått beroende av badkar.

Så ser den ut, och snart är det jag som bor där :) På tal om boende vill jag tipsa om en chattkompis utmärkta initiativ: GrönaTips.se. Och vad gäller FRA så har det kommit en utmärkt sajt där med: FRApedia.se

Må väl.

Skriv en kommentar