Mblering av nya vardagsrummet

4 juli, 2008 (01:04) | Daniel | Av: MaxH

Medan vi nd pratar om lgenheten… det r s att jag har svrt att bestmma hur jag ska mblera mitt nya vardagsrum, ven om jag har ngra favoriter av dessa mer eller mindre tokiga frslag. S snlla, vilken eller vilka gillar ni bst? Hller ni musen ver en bild fr ni fram frslagets nummer (t.ex. 1b, 2b etc). Klicka p bilderna fr att se hela bilderna – dessa tumnaglar r beskurna.

Fnstren vtter mot sder (frmiddagssol) och utanfr dem r balkongen (som man gr ut till genom sovrummet dock). Mblerna bestr av ett Jerker-datorbord, en svart Klippan-soffa, ett Dalfors-soffbord. Dessutom r det samt tv hga trfrgade skp med vitrindel verst (liknande denna) och en trfrgad TV-mbel (liknande denna), men mina r mrkrdare i frgen, t mahogny-hllet och tevembeln har och har tv frvaringsstaplar p varsin sida. Ikea verkar inte ha kvar dem i sortimentet tyvrr.

Kommentarer

Pingback från
Skrevs 2008-08-05

[…] istllet fr t d jag inte hittade tsilen, men nu brjar det ordna upp sig. Betrffande mbleringen fungerande inte den lsning jag helst ville ha eftersom ljuset frn fnstren var direkt bakom […]

Skriv en kommentar