Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Möblering av nya vardagsrummet

4 juli, 2008 (01:04) | Daniel | Av: MaxH

Medan vi ändå pratar om lägenheten… det är så att jag har svårt att bestämma hur jag ska möblera mitt nya vardagsrum, även om jag har några favoriter av dessa mer eller mindre tokiga förslag. Så snälla, vilken eller vilka gillar ni bäst? Håller ni musen över en bild får ni fram förslagets nummer (t.ex. 1b, 2b etc). Klicka på bilderna för att se hela bilderna – dessa tumnaglar är beskurna.

Fönstren vätter mot söder (förmiddagssol) och utanför dem är balkongen (som man går ut till genom sovrummet dock). Möblerna består av ett Jerker-datorbord, en svart Klippan-soffa, ett Dalfors-soffbord. Dessutom är det samt två höga träfärgade skåp med vitrindel överst (liknande denna) och en träfärgad TV-möbel (liknande denna), men mina är mörkrödare i färgen, åt mahogny-hållet och tevemöbeln har och har två förvaringsstaplar på varsin sida. Ikea verkar inte ha kvar dem i sortimentet tyvärr.

Kommentarer

Pingback från […] istället för té då jag inte hittade tésilen, men nu börjar det ordna upp sig. Beträffande möbleringen fungerande inte den lösning jag helst ville ha eftersom ljuset från fönstren var direkt bakom […]
Skrevs 05 aug 2008, 23:22

[…] istället för té då jag inte hittade tésilen, men nu börjar det ordna upp sig. Beträffande möbleringen fungerande inte den lösning jag helst ville ha eftersom ljuset från fönstren var direkt bakom […]

Skriv en kommentar