Det hr med CSN

13 augusti, 2008 (09:36) | Daniel, Politik | Av: MaxH

CSN har blivit mycket bttre n vad de varit en gng i tiden, typ fr tio r sedan. D var de Sveriges mest efterblivna myndighet dr det var tvunget att skickas brev fr allting och ringde man fick man inte prata med ngon handlggare utan bara nn slags menig som inte fick ta beslut. Ni kan ju fatta att jag r glad hur det funkar idag, med svarstider under halvtimmen och att kunna ska saker elektroniskt via internet – yay! Det r ju historien som till stor del har myntat det dliga rykte som CSN har idag, men givetvis frekommer rent idiotiska saker ven idag som gr att de inte direkt jobbar p frbttra det.

De senaste dagarna har jag frskt att logga in men eftersom de har tummen mitt i handen s har dem inte lyckats lsa det problem de haft sedan den 8e aug. Notera, sedan den 8:e aug. Allts var jag tvungen att tmja min rdsla och ringa och frga vad fasiken jag var tvungen att gra, vl medveten att det blir backup-systemet ’post’.

Kallduschen var dock en helt annan karaktr och, idag, rtt ovntad. Jag presenterar mig och konstaterar att jag inte kan logga in och anska om studieln varvid hon, istllet fr ett snabbt svar frn henne eftersom jag troligen inte r den frsta som ringer, sger hon saker som ”Nhe?” och ”r det ngot som blivit nyligen?

Har de ingen internkommunikation alls?! Ett pretty allvarligt fel i snart en vecka, och hon i egenskap av handlggare knner inte till det? Meh. Senare sger hon dessutom ”ja det kom ntt mail om det” som hon uppenbarligen inte lste. jag tror att Margareta, som hon hette, br ta och lsa sina mail. Hennes enda frsvar var att ”jag har nyss kommit tillbaka frn semestern….

Jag borde underhlla passagerarflygplan frsta dagen efter semestern, speciellt det hon ska flyga i…

Frresten s trivs jag vldigt bra i nya lyan. Ska fota nn dag och lgga ut hr s ni ser hur det r, om n just nu.

Uppdatering:
…och s kommer det ett mail frn ett snt hr grottmnniske-stlle:

Hej Daniel <fullstndigt namn ink tv nrdiga mellannamn och efternamn>

Vi har skt dig, men inte lyckats n dig via telefon. Anledningen till att vi vill komma i kontakt med dig r det meddelande om adressndring som vi ftt frn dig.

Jag skulle vara tacksam om du ringde mig.
OBS. Det gr inte att svara p detta mail.
Du kan n mig p telefon: 0771-35 25 70? mellan klockan 09.00 – 18.00 mndag – fredag.

Med vnlig hlsning

Marcus Jssund
Folksam

Jag har god lust att ringa upp honom och sga ”Du kan inte prata i detta samtal, men maila mig p <emailadress>”. Om han nu nd mailar mig kan han vl skriva vad han vill? Dessutom har han inte ringt mig, det hade man sett p nummrepressen.

Kommentarer

Pingback från
Skrevs 2008-08-23

[…] det hr mailet jag fick frn folksam (som jag skrev om lngst ner hr) har ftt en intressant uppfljning. Jag mailade in till kundtjnst (eftersom det var en […]

Kommentar av
Skrevs 2008-08-24

Jag fick precis ett sdant…eller rttare sagt fr tio dagar sedan. Exakt vad vill de? Vad r det vrsta som kan hnda ifall man fortstter ignorera dem? Som sagt, r det s viktigt fr de grna skriva vad de vill.

Kommentar av
Skrevs 2008-08-27

jag fick ocks de mailet frn folksam! spammar de till alla studenter eller?:P ska du med i kvll p kareoken? :D

/n0llle-innovare-anna

Kommentar av
Skrevs 2008-09-12

Heh intressant att andra ocks ftt det. Mste ha varit ntt studentmail kanske? :)

(ne, det blev ingen karaoke fr mig :))

Skriv en kommentar