Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

För gamarna räcker det med några timmar

23 augusti, 2008 (13:06) | Daniel, Politik, Skola | Av: MaxH

Idag hände något intressant. Mitt under min frukost ringde en nisse och ville erbjuda gratis SvD-prenumeration på sex måder för bara 38:-/veckan (för transportkostnad…). Efter att ha försäkrat honom tre gånger om att jag absolut inte ville passa på frågade jag hur han hade fått mitt nummer, då jag haft hemligt nummer i typ fem års tid. Inte för att jag har nått emot att ge ut mitt telefonnummer, utan det är för att framför allt bli av med telefonförsäljare. Han visste ingenting, mumlade nått om att det kan ha slumpats fram, men när jag frågade lite mer visade det sig att han visste var jag heter och var jag bor.

Efter att ha lagt på och ägnat lite tankeverksamhet kopplade jag ihop det med händelsen att Bredbandsbolaget hade missat att jag vid beställningen sa att jag ville ha nummerpresentatör på slaget samt det för denna situation mer intressant tjänsten hemligt nummer. Istället så anmälde jag det vid 13-tiden samma dags som det kopplades in. Det är lag på att telefonförsäljare måste använda uppgifter som är högst tre månader gamla, men tro mig, det fuskas rejält med det, så den missen som BBB gjorde kommer att kostar mig min hemmafrid nu under nått års tid.

Ska först bekräfta att det är så genom att invänta en till telefonförsäljare, sedan lär jag ta kontakt med BBB och höra hur de ska tackla den fadäsen.

Förresten, det här mailet jag fick från folksam (som jag skrev om längst ner här) har fått en intressant uppföljning. Jag mailade in till kundtjänst (eftersom det var en noreply-adress jag fick mailet ifrån), där jag sa till dem att martin kunde e-posta om han vill mig nått… eller faktiskt ringa. I alla fall, nu har jag fått ett brev där de vill att jag bedömer hur trevliga de var på telefonsamtalet jag hade med dem… bara det att jag inte fått nått telefonsamtal från dem. Hejja Folksam!

…och på tisdag börjar skolan! hejja dygnsrytm!

Skriv en kommentar