Fr gamarna rcker det med ngra timmar

23 augusti, 2008 (13:06) | Daniel, Politik, Skola | Av: MaxH

Idag hnde ngot intressant. Mitt under min frukost ringde en nisse och ville erbjuda gratis SvD-prenumeration p sex mder fr bara 38:-/veckan (fr transportkostnad…). Efter att ha frskrat honom tre gnger om att jag absolut inte ville passa p frgade jag hur han hade ftt mitt nummer, d jag haft hemligt nummer i typ fem rs tid. Inte fr att jag har ntt emot att ge ut mitt telefonnummer, utan det r fr att framfr allt bli av med telefonfrsljare. Han visste ingenting, mumlade ntt om att det kan ha slumpats fram, men nr jag frgade lite mer visade det sig att han visste var jag heter och var jag bor.

Efter att ha lagt p och gnat lite tankeverksamhet kopplade jag ihop det med hndelsen att Bredbandsbolaget hade missat att jag vid bestllningen sa att jag ville ha nummerpresentatr p slaget samt det fr denna situation mer intressant tjnsten hemligt nummer. Istllet s anmlde jag det vid 13-tiden samma dags som det kopplades in. Det r lag p att telefonfrsljare mste anvnda uppgifter som r hgst tre mnader gamla, men tro mig, det fuskas rejlt med det, s den missen som BBB gjorde kommer att kostar mig min hemmafrid nu under ntt rs tid.

Ska frst bekrfta att det r s genom att invnta en till telefonfrsljare, sedan lr jag ta kontakt med BBB och hra hur de ska tackla den fadsen.

Frresten, det hr mailet jag fick frn folksam (som jag skrev om lngst ner hr) har ftt en intressant uppfljning. Jag mailade in till kundtjnst (eftersom det var en noreply-adress jag fick mailet ifrn), dr jag sa till dem att martin kunde e-posta om han vill mig ntt… eller faktiskt ringa. I alla fall, nu har jag ftt ett brev dr de vill att jag bedmer hur trevliga de var p telefonsamtalet jag hade med dem… bara det att jag inte ftt ntt telefonsamtal frn dem. Hejja Folksam!

…och p tisdag brjar skolan! hejja dygnsrytm!

Skriv en kommentar