SJ-rapportering: 35 minuter p tre dagar.

27 augusti, 2008 (16:21) | SJ-rapportering | Av: MaxH

Eftersom jag bor i Vsters och pendlar till Eskilstuna fr studierna s har jag lyxen att ka med SJ mellan orterna. Och efter dagens fads (ls nedan) kommer jag nu bara fr mitt eget njes skull att skriva upp de gnger SJ inte hller sin tid, med eventuell berttelse. Efter hand lgger jag ihop den frlorade tiden var eftersom s fr vi se vad det blir mot jul. Man tycker ju att folk borde lra sig efter hand, men SJ har ntt slags undantag. Iaf, hr brjar rapporteringen.

Mndag: Till eskilstuna med tget som skall avg 1635. ndras p tavlan till 1637 och avgr slutligen avgr 1640.

Onsdag: Till eskilstuna, 0835. Fr litet tg ankommer (eller som de sa frst, vi var fr mnga….) och efter 15 minuter kommer de p att vi fr kliva av fr att g till nytt tg p perrong tre, vl dr erknner speakerrsten att hon sa fel och ndrar till perrong fyra. Ni skulle sett folkmassan med 3-400 pers som rnner fram och tillbaka… Klockan 9 fr vi informationen att tget kommer g 9.05, vilket det nog gjorde. Hrde frresten att 1152 till vsters ocks var kort tg vilket resulterrade i kompletternade bussar och knkfulla vagnar (vilket hnder massvis), men tack och lov kte jag inte med det tillbaka.

Totalt hittils: 35 minuter. Bra gjort fr en halv vecka.

Skriv en kommentar