Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

SJ-rapportering: 35 minuter på tre dagar.

27 augusti, 2008 (16:21) | SJ-rapportering | Av: MaxH

Eftersom jag bor i Västerås och pendlar till Eskilstuna för studierna så har jag lyxen att åka med SJ mellan orterna. Och efter dagens fadäs (läs nedan) kommer jag nu bara för mitt eget nöjes skull att skriva upp de gånger SJ inte håller sin tid, med eventuell berättelse. Efter hand lägger jag ihop den förlorade tiden var eftersom så får vi se vad det blir mot jul. Man tycker ju att folk borde lära sig efter hand, men SJ har nått slags undantag. Iaf, här börjar rapporteringen.

Måndag: Till eskilstuna med tåget som skall avgå 1635. Ändras på tavlan till 1637 och avgår slutligen avgår 1640.

Onsdag: Till eskilstuna, 0835. För litet tåg ankommer (eller som de sa först, vi var för många….) och efter 15 minuter kommer de på att vi får kliva av för att gå till nytt tåg på perrong tre, väl där erkänner speakerrösten att hon sa fel och ändrar till perrong fyra. Ni skulle sett folkmassan med 3-400 pers som ränner fram och tillbaka… Klockan 9 får vi informationen att tåget kommer gå 9.05, vilket det nog gjorde. Hörde förresten att 1152 till västerås också var kort tåg vilket resulterrade i kompletternade bussar och knökfulla vagnar (vilket händer massvis), men tack och lov åkte jag inte med det tillbaka.

Totalt hittils: 35 minuter. Bra gjort för en halv vecka.

Skriv en kommentar