Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Sicken fest!

2 september, 2008 (10:22) | Daniel, SJ-rapportering | Av: MaxH

Ibland så får jag nått slags tilt i hjärnan och jag gör istället som jag vill än som jag borde. Tack och lov så händer det inte så ofta. Dock hände det i söndags kväll. Trots att jag hade skola på måndag morgon hade jag ingen lust att gå och sova när jag borde, alltså gjorde jag inte det heller. Det slutade med att jag la mig halv fyra på morgonen och vaknade 08.11. Tåget jag skall ta går 0835, men jag hann med säkert en hel minuts marginal, cred till min supermoppe.

Det kan tyckas att det är en dålig strategi, men ibland tjänar man på den också. När jag kom hem från skolan var jag ganska trött, om än inte sömnig. Vid sextiden på kvällen åt jag mat och blev sömnig efter det. Jag ville sova, så jag sov. Ända tills imorse, vaknade ganska pigg kring niotiden på morgonen. Sicken fest!

Förresten så har CSN gjort nått knas till min fördel. Förra året när jag började skolan testade jag att inte söka tilläggslån (sånt man kan få om man är över 25), eftersom, tja, det är ju ändå ett lån. I oktober/november så undrade jag varför i helvete jag hade så lite pengar och kom på det dära, så jag ringde in och kunde tydligen ändra mig på stört, vilket jag gjorde. Dock trodde jag att det skulle gälla från det datumet eller månaden, inte för hela terminen retroaktivt. Men, sicken fest!

Och på tal om SJ där uppe så har alla tågen hittils jag tagit gått som de skulle, om än ibland med lite för få sittplatser.

Skriv en kommentar