Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

SJ-rapport

25 september, 2008 (17:30) | SJ-rapportering | Av: MaxH

Okej, eftersom SJ fuskar så gör jag det med. Trots att jag själv inte åkte med så tas denna rapport med, skriven av en klasskamrat. Uppskattar att Johannas resa tog, istället för 32 minuter, ca 120 minuter (avgång 13:23, ankomst efter 15:15). Det mest anmärkningsvärda är att tåg nummer två gick från perrongen som om ingenting hänt trots att tåg nummer ett redan blockerade rälsen.

Totalt försenade minuter hittils: 2h 21 minuter.

Förresten, jag läste att SJ är så stolta därför att de kapat bort 83 förseningstimmar från stockholmstågen, från 200 till 117 alltså, och jag antar att det är per år. För helvete, ni är 117 timmar försenade, och ni är stolta?! Det gäller dessutom bara stockholmbratsen, här i stan har de bara minskat med 59 timmar, från 239 till 180.

I en länkad artikel redovisas också 44 olika sätt på hur förseningarna skall åtgärdas ytterligare, och jag noterar där följande text: ”Tåg kan köra in samtidigt från vardera håll på stationen i Västerås” och en saknad markering som påvisar om att det inte är åtgärdat än. För helvete, vi har två spår från varje håll – och tåg kan inte köra in samtidigt från båda hållen?!

SJ, NI ÄR ETT JÄVLA SKÄMT!

Kommentarer

Pingback från […] ni vet har jag en allergi mot när byråkratin bestämmer över logiken (mer, mer) och tyvärr finns det ingen bra kur mot denna sjukdom. Well, här är ytterligare ett exempel, men […]
Skrevs 06 mar 2009, 11:55

[…] ni vet har jag en allergi mot när byråkratin bestämmer över logiken (mer, mer) och tyvärr finns det ingen bra kur mot denna sjukdom. Well, här är ytterligare ett exempel, men […]

Skriv en kommentar