Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Logitech pwns my ass

4 oktober, 2008 (00:04) | Daniel, Spel | Av: MaxH

Idag har jag köpt min första lågenergilampa! Inte så mycket för att den drar mindre energi, utan mer därför att skrivbordslampan, som är min farbros gamla och är 60-tals läcker som fan, blev jäkligt varm med en vanlig 60-wattare. Anledningen till att jag inte införskaffat såna är för att de är så jäkla dyra. Men idag var det lättare, kanske därför att jag också köpte en (Logitech) G25:a… äntligen!

Jag har ju bara kört med två pedaler tidigare, och denna har ju också en koppling. Har aldrig kört med det förut även om jag teoretiskt vet hur man gör.. så det tog ju nån halvtimma innan man kunde röra sig någorlunda fritt. Och på det var det ju 720 graders rotation, istället för de 270 som jag är van vid. Gisses. Ibland tryckte jag på kopplingen istället för bromsen, ibland glömde jag svänga för att jag var koncentrerad på pedalerna och ofta så kunde jag inte parera sladdarna. Och väldigt väldigt ofta stallade jag motorn eftersom jag glömde trycka ner kopplingen när jag stannade.Â? Det blev lite bättre, men… ja, sakta men säkert :D Hoppas den håller ett tag, för den kostade sina pengar. Förra ratten, en Logitech Momo höll ju ’bara’ i typ tre år, jag är lite putt för det faktiskt. Eller snarare eftersom det är plasten som är sönderstressad… Hatar att vara i händerna på producenterna, men vad gör man om man inte har tid att bygga en egen ratt? man väljer kapitalismens utväg.

Här om dagen inhandlade jag också ett (Logitech) högtalarsystem till datorn, så nu slipper jag ha stora klumpar till högtalare på golvet, och på köpet ganska mycket bättre ljud. Skönt värre.

Men 89:- för den där jäkla glödlampan alltså…

Skriv en kommentar