Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Vad fan…

13 oktober, 2008 (15:22) | Fotomobilblogg | Av: Anonymous

Fullmåne. Den stora ljuset är viking line amorella, det lilla ovanför vid nosen är en helikopter.... Och det längst till vänster är en båt med sökljus. En person har hoppat överbord... Suck. Vad kan man göra? Festa? Sörja? Blä.
Uppdatering: Officiella infon som finns: AB 1 2 3. Och en väns berättade blogginlägg om sekunderna efter skeendet.

Kommentarer

Kommentar av Alltså, känns ju fortfarande sjukt och obehagligt hemskt!
Skrevs 13 okt 2008, 20:50

Alltså, känns ju fortfarande sjukt och obehagligt hemskt!

Kommentar av Jepp. Man rannsakar ens handlingar nu efteråt märker jag. Hur okej är det att parta på efter en sån grej? Vad skulle man gjort annars? Men det var rätt skönt att kolla ut lite och bearbeta det som hade hänt ändå…. var nog ändå tur att du hö
Skrevs 13 okt 2008, 21:11

Jepp. Man rannsakar ens handlingar nu efteråt märker jag. Hur okej är det att parta på efter en sån grej? Vad skulle man gjort annars? Men det var rätt skönt att kolla ut lite och bearbeta det som hade hänt ändå…. var nog ändå tur att du höll mig sällskap där i fönstret.

Kommentar av Jag önskar jag hade stannat hemma.
Skrevs 13 okt 2008, 22:16

Jag önskar jag hade stannat hemma.

Kommentar av Jag önskar du följer med nästa gång. Ok?
Skrevs 13 okt 2008, 22:29

Jag önskar du följer med nästa gång. Ok?

Skriv en kommentar