Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Att andas

17 oktober, 2008 (01:39) | Daniel, SJ-rapportering, Skola | Av: MaxH

Ni vet när man är under vattenytan… och så märker man inte riktigt hur djupt man egentligen är, så det dröjer lite extra innan man kommer upp och kan andas? Den där känslan man har innan man når upp, den där undran över när man kan andas igen, den har jag levt med i två veckor nu. Skolan har bokstavligen talat choke:at mig. Två gånger trodde jag att jag hade koll på läget, ena gången lyckades jag iaf rädda det… tack vare att jag sumpade det andra gången. Nu har jag fri helg, ur synsättet att just nu det inte finns något nytt att göra. Men jag har ju en rest från förra veckan.. och två från föregående år. Och då ska vi ännu inte räkna med dagens inlämnade förstudie som säkerligen också kommer leda till rest. Morgondagen kommer ägnas åt att sova ut, äta en rejäl tretimmarsfrukost framför någon film, spela spel…. och vara helt jäkla själv. Helgen däremot blir att rensa i min gamla lägenhet. Någon som vill ha en diskmaskin eller en fräsch bokhylla med två glasdörrar?

SJ-rapport: 1853-tåget hem, annonserad tid först 1856, sedan 1857. Tåget ankom och gick 1855 (!). Total tid: 2h 45m

Kommentarer

Kommentar av vad är det för diskmaskin:P
Skrevs 17 okt 2008, 10:37

vad är det för diskmaskin:P

Kommentar av btw, du har inte hört om förseningen som var här i torsdags? tåget skulle ha avgått 8.35 men kom inte förrän typ 9.05!
Skrevs 17 okt 2008, 10:38

btw, du har inte hört om förseningen som var här i torsdags? tåget skulle ha avgått 8.35 men kom inte förrän typ 9.05!

Kommentar av anna: en.. öh vanlig sån där stor sak som står på golvet. Inte ny, men funkar och gör sitt jobb :)
Skrevs 22 okt 2008, 15:11

anna: en.. öh vanlig sån där stor sak som står på golvet. Inte ny, men funkar och gör sitt jobb :)

Skriv en kommentar