Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Saker jag inte visste jag saknade…

22 oktober, 2008 (15:26) | Daniel | Av: MaxH

Som ni vet flyttade jag strax före skolan började. Eftersom det råkade bli att vi fick låna en släpkärra över en hel blev det lite hastigt flyttat, vi koncentrerade oss på att ta de stora sakerna helt enkelt, medan annat blev kvar. Och tur var väl det för det började regna den dagen, suck. I alla fall, väl i den nya lägenheten blev jag då utan saker som jag märkte först då att jag saknade, men när jag haft dem aldrig någonsin saknat.

Till exempel klockradion vid sängen. Tydligen har jag ett behov av att veta vad klockan är om jag vaknar på natten, för att veta hur länge till jag kan sova. Första natten blev.. knasig. Första kvällen blev ändå värre, jag hade ingen soffa! Jag kom på mig själv gåendes mellan köket och vardagsrummet bara för att jag inte visste var jag skulle gå, jag visste inte var jag kunde sätta mig bekvämt. Lösningen blev att gå och lägga sig efter att ha suttit på golvet och ätit kvällsmat som var tillagad på en lånad kokplatta (spisen skulle ju komma först på måndagen). Dagen efter saknade jag mitt dammsugarmunstycke , eftersom jag faktiskt gillar den modell jag har, sån där twinner-grej.

Samtidigt fanns det saker jag också inte riktigt visste att jag uppskattade i min gamla lägenhet. DäriÂ? låg köket i direkt anslutning till köket, nu måste man springa genom en lång hall på säkert tre meter om man glömde nått i köket! Jag får skaffa längre minne istället känns det som. I ena änden av hallen har jag en stor spegel nu vilket jag inte hade i förra. Faktum är att i gamla lägenheten så hade jag bara en spegel, och det var en liten badrumsspegel. Denna stora helkroppsspegel ser man sig själv och, tja, det är inget jag längre gillar att se på. Förut led jag ju inte eftersom jag inte såg nått. Lösningen är ju, och det är påtänkt sedan länge, att börja träna. Snart.

Och slutligen persiennerna i sovrummet. I denna nya lägenhet har jag skaffat mig behovet av att faktiskt vinkla upp dem när jag vaknar och vinkla ner dem när det är sovdags. På nått sätt så står man då att det faktiskt är dags att sova då… min egen magiska sov-knapp ;)

Däremot saknar jag inte badkar så mycket som jag trodde jag skulle göra, men det är ändå med på min ’att skaffa’-lista :)

Skriv en kommentar