Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Då startar vi…

27 oktober, 2008 (18:42) | Okategoriserade | Av: MaxH

Så, trots att jag inte ’orkade’ så gjorde jag till slut. Här är inläggen som behandlar min C-uppsats, något av den reflektiva dagbok som man ska skriva. Efter att en klasskamrat konkretiserat det här med blogg insåg jag också att jag ville ha det i bloggform. Därmed basta.

Däremot dyker dessa inlägg inte upp på förstasidan, så om du läser dessaÂ? inlägg har du antingen hittat hit ändå, eller fått adressen av mig. Välkommen i vilket fall.

Om du undrar vad jag C-uppsatsar om så är det om datorspel. Mer specifikt så är det om speltillägg till spel. Om varför dom kommer till, om varför de är/inte är möjliga att göra och om varför de spelas. Nått åt det hållet i alla fall.

Skriv en kommentar