Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Världen får mig att skrika

1 november, 2008 (22:01) | Daniel, Familj, Skola | Av: MaxH

Igår var jag hem till en skolkamrat och hade riktigt trevligt. Dels åt vi hemköpt thaikäk som var riktigt mums, för att sedan övergå till ovve-syjunta med skumma filmer i bakgrunden. Jag hade lite svårt att hänga med i dem då jag var koncentrerad på att limma och sy, men de var säkert bra :) Då jag har typ femtio märken till att sy på känns det som om det är något som borde bli tradition, om jag nu ska få på alla märken på ovven nån jäkla gång. Sistjag inte haft märken att sy på var när jag köpte ovven… :| Nåja, nu är vi sex märken närmare målet.

Idag däremot är en dag då allt går fel. Alla tjafsar, diskuterar och till råga på allt är schemat helt jävla choke:at. Jag vill bara skrika, högt och länge och slå mig fri från den här jävla matrixliknande världen. Punktering på moppen, pappa kan bara hjälpa mig att storhandla pisstidigt imorrn, en blivande kärlek har gått åt helvete och till råga på allt så funkar inte msn så jävla bra (som är sättet jag kommunicerar med den föredetta blivande kärleken). Jag har för fasiken inte tid med att det här, jag måste plugga och göra min c-uppsats om datormoddar ju!

Skrika, högt och länge. Alternativ hög musik och violenta datorspel, det brukar också funka.

Skriv en kommentar