Vrlden fr mig att skrika

1 november, 2008 (22:01) | Daniel, Familj, Skola | Av: MaxH

Igr var jag hem till en skolkamrat och hade riktigt trevligt. Dels t vi hemkpt thaikk som var riktigt mums, fr att sedan verg till ovve-syjunta med skumma filmer i bakgrunden. Jag hade lite svrt att hnga med i dem d jag var koncentrerad p att limma och sy, men de var skert bra :) D jag har typ femtio mrken till att sy p knns det som om det r ngot som borde bli tradition, om jag nu ska f p alla mrken p ovven nn jkla gng. Sistjag inte haft mrken att sy p var nr jag kpte ovven… :| Nja, nu r vi sex mrken nrmare mlet.

Idag dremot r en dag d allt gr fel. Alla tjafsar, diskuterar och till rga p allt r schemat helt jvla choke:at. Jag vill bara skrika, hgt och lnge och sl mig fri frn den hr jvla matrixliknande vrlden. Punktering p moppen, pappa kan bara hjlpa mig att storhandla pisstidigt imorrn, en blivande krlek har gtt t helvete och till rga p allt s funkar inte msn s jvla bra (som r sttet jag kommunicerar med den fredetta blivande krleken). Jag har fr fasiken inte tid med att det hr, jag mste plugga och gra min c-uppsats om datormoddar ju!

Skrika, hgt och lnge. Alternativ hg musik och violenta datorspel, det brukar ocks funka.

Skriv en kommentar