Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Träningsdagbok… och snart träning?

13 november, 2008 (19:23) | Okategoriserade | Av: MaxH

Förut skrev jag om min nya spegel som vars funktion jag hatar. Och faktum är att jag måste träna. Jag måste, måste, MÅSTE träna. Eller gå ner i vikt snarare. Så för att trigga mig ytterligare har jag skapat denna gömda kategori, där jag framför allt kommer redovisa hur duktig jag är som tränat hela TRE minuter nån dag, och gnälla över hur JÄVLA JOBBIGT det är. Tål du inte gnäll eller höra hur duktig jag blivit som tränar, besök inte denna sida. Gå istället till mina vanliga blogginlägg.

Skriv en kommentar