Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Varför

15 november, 2008 (20:17) | Okategoriserade | Av: MaxH

Jag pratade med en vän igår och hon hotade med att jag skulle börja igår med träningen redan, men jag hade faktiskt bestämt mig redan innan att det blir på måndag. Denna helg måste pluggas.. inte för att jag gjort nått än förutom att spela, men ändå. Förresten så glömde jag skriva en viktig sak, om inte annat så för mig själv… vilket passar då detta är en hemlig dagbok :) Det jag glömde skriva var varför jag vill börja träna. Förutom den där spegeln då.

En anledning är att jag snarkar som fan. Inte bara högt, utan dessutom så har jag (säger man så?) sömnapné, alltså andningsuppehåll. Man slutar alltså andas en kort stund för att sedan flämta till och andas igen en stund. För nått halvår sedan läste jag en artikel om just snarkningar och sömnapné och de tog upp saker man inte trodde var sant. Inte för att det var otroligt, men för att man inte såg kopplingen mellan dem. Det påverkar saker som närminnet, koncentrationsförmågan, reaktionsförmågan, hur länge man måste sova för att vara utvilad (så klart), blodtrycket, risken för hjärtfel / stroke och massa annat jag inte kommer ihåg.

En annan orsak är att jag (igen) inte anser mig vara på ’marknaden’. Jag raggar inte alltså för att jag inte har nått att erbjuda, kasst uttryck. Dessutom, om jag nu skulle hitta nån och man vill sova över så kommer man ju, när man väl sover, att snarka sådär högt och hålla henne vaken. Vilket jag nu utvecklat komplex för, så det kommer ju inte hända.

Men den där jäkla spegeln alltså, gillar jag inte att den visar sanningen för mig sådär.

Skriv en kommentar