Knasiga helger och frvirrade 30-ringar

17 november, 2008 (18:36) | Daniel, Familj, Vnner | Av: MaxH

Sitter i skolan nu och vntar p en samling infr en styrelsekickoff, vilket ska bli roligt.

De senaste dagarna har varit helt upp och ner. Jag har lyckats vnda p dygnet, vilket numera kan anses vara konstigt eftersom det var ganska lnge sedan det hnde sist. Satt i natt och gjorde ett arbete som hade deadline i morse, och eftersom det var ett personligt dokument som behandlar mig som person s frskte jag f in en personlig touch i det. Gr man innovationsprogrammet lr man sig ifrgastta det mesta. i praktiken innebar det att jag inte hade med ngon referenslista. h. Hejja mig. Dessvrre r det ocks restinlmning, s om jag inte fr godknt p detta tror jag att jag mste gra om det. Bl p mig.

Under ganska lng tid har jag haft kontakt med en person som tidigare… tja, det var nra att vi gifte oss en gng? i tiden, fr typ 10 r sen. Nu har vi pratat lnge och mer eller mindre kommit fram till att det aldrig kommer att funka. P ntt stt hade jag aldrig vergivit tanken ven om man gtt vidare s klart, men det tar emot att gra det nu. Att verge tanken att det inte kommer bli hon och jag. Det r allts en person jag haft kontakt med i skert 13-15 r och blivit kr i mnga gnger, och vice versa frn hennes sida. Jag visste nog innerst inne att det var s hr, det bara tar emot att faststlla det med ord och text.

Nu r det dags fr styrelsekickoff, mors.

Skriv en kommentar