Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Knasiga helger och förvirrade 30-åringar

17 november, 2008 (18:36) | Daniel, Familj, Vänner | Av: MaxH

Sitter i skolan nu och väntar på en samling inför en styrelsekickoff, vilket ska bli roligt.

De senaste dagarna har varit helt upp och ner. Jag har lyckats vända på dygnet, vilket numera kan anses vara konstigt eftersom det var ganska länge sedan det hände sist. Satt i natt och gjorde ett arbete som hade deadline i morse, och eftersom det var ett personligt dokument som behandlar mig som person så försökte jag få in en personlig touch i det. Går man innovationsprogrammet lär man sig ifrågasätta det mesta. i praktiken innebar det att jag inte hade med någon referenslista. Öh. Hejja mig. Dessvärre är det också restinlämning, så om jag inte får godkänt på detta tror jag att jag måste göra om det. Blä på mig.

Under ganska lång tid har jag haft kontakt med en person som tidigare… tja, det var nära att vi gifte oss en gångÂ? i tiden, för typ 10 år sen. Nu har vi pratat länge och mer eller mindre kommit fram till att det aldrig kommer att funka. På nått sätt hade jag aldrig övergivit tanken även om man gått vidare så klart, men det tar emot att göra det nu. Att överge tanken att det inte kommer bli hon och jag. Det är alltså en person jag haft kontakt med i säkert 13-15 år och blivit kär i många gånger, och vice versa från hennes sida. Jag visste nog innerst inne att det var så här, det bara tar emot att fastställa det med ord och text.

Nu är det dags för styrelsekickoff, mors.

Skriv en kommentar