Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Så åkte cykeln fram…

17 november, 2008 (23:36) | Okategoriserade | Av: MaxH

För två timmar sen satt jag på Bishop Arms i Eskilstuna med en öl i handen, och sa till mina styrelsevänner att idag skag ja börja träna. De skrattade lite eftersom det var så sent, men jag kom hem och tänkte att varför inte? Cykeln åkte fram och jag avverkade fem hela minuter. Det var inte superjobbigt, men det känns mer än jag trodde det skulle göra. But i did it!

Tid: 5 min
Sträcka: 1.75km

Kommentarer

Kommentar av Bra gjort!!! 5 minuter är bättre än inget alls =)
Skrevs 18 Nov 2008, 22:07

Bra gjort!!! 5 minuter är bättre än inget alls =)

Kommentar av heh :) det var planerat med en långsam start på typ fem minuter.. för att få in vana och inte dö på en gång :P
Skrevs 19 Nov 2008, 15:23

heh :) det var planerat med en långsam start på typ fem minuter.. för att få in vana och inte dö på en gång :P

Kommentar av you go girl :P
Skrevs 19 Nov 2008, 15:59

you go girl :P

Skriv en kommentar