Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Att köpa saker gratis

18 november, 2008 (23:32) | Daniel, Familj, Interwebben, Skola, Spel, Vänner | Av: MaxH

Idag lyckades jag köpa ett spel gratis. Faktiskt.

Spelet Left 4 dead släpptes idag genom Valves onlinebutik Steam. De hade också erbjudande att köpa ett fyrapack för 149.99US$ och eftersom ett kostade 49.99US$ var det lätt värt. Dessutom är spelet gjort för att fyra personer ska spela med varandra (inte mot varandra alltså). Och eftersom vi var ett gäng som redan spelat demot ihop som tänkt köpa så… fixade jag det hela. Överförde pengar från sparkontot, köpte ett fyrpack L4D för 1539,14:- (187US$ med deras skatter), för att sedan dela kostnaden på fyra personer. 385:-, mycket billigare får man inte nya spel idag.

Sen visade det sig att Valve hade klantat till det och jag fick inga spel att dela ut. Jag fick mitt, men de jag skulle dela ut till de andra tre kom aldrig, trots att de hade dragit alla 187 pengarna. Det officiella forumet för spelet fylldes med inlägg från andra personer som hade råkat ut för samma sak. Teorier om att Valve låg och sov fortfarande kom och mycket riktigt, vid sextiden, när de på andra sidan atlanten har vaknat och kommer till sitt jobb, kom det ett inlägg från en Valve-anställd att de arbetar på det och kring sjutiden löste det sig. Och som plåster på såren fick jag ytterligare ett exemplar, som jag senare också sålde, för samma pris då…. vilket då täckte min egna kostnad för spelet! :)

Tänk så det kan gå! Dessutom fick jag idag ett mail på en tävling jag varit med på nätet, där de lottade ut konton till den mycket lovordade musiktkjänsten Spotify. I mailet stod det att jag hade vunnit ett konto, trallala! :)

Tänk så det kan gå! Däremot måste jag ha bättre självdisciplin vad gäller dygnsrytmen och c-uppsatsen. Men det var ju inget oväntat… :)

Skriv en kommentar