Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

…och 25% rabatt på en jacka.

21 november, 2008 (17:51) | Daniel, Skola, Vänner | Av: MaxH

Handledarmöte på förmiddagen och, tja, inget oväntat togs upp egentligen. Lunchade med klasskompis på Phenix, vilket var trevligt. Phenix gör stooora kebabtallrikar. Stämde träff med en vän på stan för att få smakråd för skor, och köpte samtidigt en skön vinterjacka. Dock dyr, så jag ojjade mig lite om det men väl framme vid kassan fick jag 25% då jag smsade in och reggade mitt mobilnummer till affären. Så nu kommer jag väl få reklam då och då, men det var lätt värt det ändå. Och jackan gillar jag massor. Skorna inte lika mycket, men de var skööööna! :) Bilder kommer sen.

Det känns som om lyckan från förra veckan fortsatte att behandla mig väl. Nu ska jag sova en stund då jag som vanligt har sovit för lite inatt… eftersom jag hade vänt på dygnet så klart.

Skriv en kommentar