…och 25% rabatt p en jacka.

21 november, 2008 (17:51) | Daniel, Skola, Vnner | Av: MaxH

Handledarmte p frmiddagen och, tja, inget ovntat togs upp egentligen. Lunchade med klasskompis p Phenix, vilket var trevligt. Phenix gr stooora kebabtallrikar. Stmde trff med en vn p stan fr att f smakrd fr skor, och kpte samtidigt en skn vinterjacka. Dock dyr, s jag ojjade mig lite om det men vl framme vid kassan fick jag 25% d jag smsade in och reggade mitt mobilnummer till affren. S nu kommer jag vl f reklam d och d, men det var ltt vrt det nd. Och jackan gillar jag massor. Skorna inte lika mycket, men de var skna! :) Bilder kommer sen.

Det knns som om lyckan frn frra veckan fortsatte att behandla mig vl. Nu ska jag sova en stund d jag som vanligt har sovit fr lite inatt… eftersom jag hade vnt p dygnet s klart.

Skriv en kommentar