Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

När två skärmar blir en…

15 december, 2008 (00:02) | Daniel | Av: MaxH

Förbannade jäkla bajs. En av mina monitorer dog precis. Och så klart så var det min ’main’. Så för att temporärt lösa det så var jag tvungen att vrida min sekundära till liggande läge. Känns instängt att ha allting på samma monitor nu…

Men imorrn / framtiden då? Att ens fundera på att köra en monitor finns inte, och jag vägrar köra en CRT-monitor här bredvid, det har jag stått ut med alldeles för länge. Blir ingen plats över på skrivbordet. Så måste jag köpa en ny monitor då alltså? Får la göra det i mellandagarna, och innan dess kolla upp reklamationsrätten på detta… tror det ’bara’ gått 2½ år, och det är ju tre års reklamationsrätt. Orkar man bry sig? Efter två år så måste man ju själv bevisa att den gått sönder… och sen skicka in den till leverantören. Och samtidigt kolla in någon slags alternativ. Priserna har ju sjunkit ganska hårt på senare år… den som gick sönder var en 19″ FS (alltså icke-wide screen) som kostade 3100:- då…

Fan alltså, hatar problem… speciellt när jag var så nöjd med skärmen. Det udda i situationen var att jag precis höll på att skriva ett inlägg i ett forum där man skulle ta en bild på sitt datorskrivbord… och mitt i skrivandet av det inlägget händer detta. För det inlägget fotade jag också min datorplats… och det blev nog sista bilden på hur det ska se ut. Suck. Hoppas man kan gejma på denna monitor (den till vänster på bilden…)

dsc00583

Skriv en kommentar