Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Jag gillar…

18 december, 2008 (17:47) | Daniel, Skola, Spel, Vänner | Av: MaxH

Bitterheten flödade i förra inlägget. Dessvärre(bättre?) så var det inte något tillfälligt, jag har grunnat ett tag på vad kring julen jag inte gillade. Som fortsättning och lite för balansens skull började jag tänka på saker jag gillar.

Jag gillar att ha handledarmöte med min handledare. Samtidigt som han kan väldigt mycket inom sitt område agerar han liksom på ett förvirrat sätt. Alltid lite småstressad och hela situation blir alltid smått humoristiskt. Jodå, jag gillar att umgås med honom. Vi kan lätt snacka om trams i 1½ timma för att sedan göra själva mötesgrejjerna på en kvart.

Jag gillar att spontant träffa på mina tre av mina bästa vänner på väg hem. Att växla några ord, några leenden och lite sarkasm. Lite gemenskap på 30 sekunder.

Jag gillar att SMS. Jag gillar att känna mig behövd saknad.

Jag gillar att åka tåg. Att sitta och vagga sig till ett halvsovande stadium och sen vakna och se att några tittar lite skrattandes på en. Åh nej, nu har jag snarkat på tåget igen. Jag gillar att komma till skolan utvilad.

Jag gillar att min mamma och pappa har kommit hem från Spanien. Jag förstår varför de åker ner så ofta, jag skulle göra samma sak, men jag har saknat dem. Ni förstår, jag har världens bästa mamma.

Jag gillar min mamma. Väldigt mycket. Och pappa med.

Jag gillar att vara hemma hos mig själv och själv kunna bestämma att jag ska äta glass före maten, kunna gå omkring i kalsonger hela dagen.

Jag gillar att försätta mig i flow. Varesig det beror på hemsidebygge, att man fastnar i ett spel eller man tittar på film så fullkomligt älskar jag att förlora allt begrepp om tid och rum. Kanske därför jag gillar att sova också. Och att somna om.

Jag gillar att spela datorspel. Att upptäcka nya miljöer, att varva taktik med våld för att överlista motståndare.

Jag gillar fart. Jag gillar att åka fort, att känna G-krafterna i kurvor och att ta kurvor på sätt man inte trodde var fysiskt möjligt.

Jag gillar kreativitet. Jag älskar att se idéer flöda och se okontrollerad kreativitet skapa saker och lösningar man inte trodde var sant. Det liksom sprakar i luften då.

Jag gillar ordlekar och roliga rim. En del rappare leker med orden och jag småler åt sådana saker.

Jag gillar att titta på människor. Att se vad de är på väg, vad de tänker på, hur de klär sig och rör sig. Och jag gillar att titta på söta tjejer så klart.

Jag gillar kramar. Också pussar, men de är ju så klart svårare att få. Kramar kan ge mer spontant men betyder ändå så mycket.

Jag gillar att komma hem från att ha handlat mat. Jag mår bra då, jag vet att jag kan välja från ett antal rätter att äta av. Inklusive glass som förrätt. Och givetvis gillar jag att äta mat.

Jag gillar att blogga.. och jag gillar att få kommentarer på inläggen :)

Kommentarer

Kommentar av skönt med ett lite positivare inlägg får jag ju faktist säga! haha. blev nästan rädd för jul-hataren i förra inlägget. jag tycker om julen så mycket! hur mysigt är det inte? helst ska det finnas 5 meter snö utanför stugknuten..men det är ju
Skrevs 18 Dec 2008, 18:54

skönt med ett lite positivare inlägg får jag ju faktist säga! haha. blev nästan rädd för jul-hataren i förra inlägget. jag tycker om julen så mycket! hur mysigt är det inte? helst ska det finnas 5 meter snö utanför stugknuten..men det är ju inte så mkt att göra åt saken :(

Kommentar av btw, så blev jag inspirerad av ditt inlägg, kolla min blogg:P
Skrevs 18 Dec 2008, 20:23

btw, så blev jag inspirerad av ditt inlägg, kolla min blogg:P

Kommentar av Qué interesante de leerlo. Siempre es bueno escribir o pensar en lo que a uno le gusta. Y de todas maneras las cosas no son ni mejores ni peores de lo que uno las hace. O no tuvimos una buena Nochebuena?
Skrevs 26 Dec 2008, 18:22

Qué interesante de leerlo. Siempre es bueno escribir o pensar en lo que a uno le gusta. Y de todas maneras las cosas no son ni mejores ni peores de lo que uno las hace. O no tuvimos una buena Nochebuena?

Skriv en kommentar