Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Första rapporten om 2009…

1 januari, 2009 (18:49) | Daniel, Politik, Vänner | Av: MaxH

Fast jag fick förhandsrapporter från Thailand redan 5’45 timmar före vårt egna klockslag som indikerade om att ”2009 suger lika mycket som 2008 so far.. ;)” kan vi nu i efterhand konstatera att mänskligheten fortsatte att överleva de första dygnen in i 2009, trots elände i Israel och Gaza, finanskris och personliga sammanbrott. Det senare skall börja bearbetas imorgon på professionell basis, och det har jag sett fram emot.

Det mesta rullade på vid juldagarna och jag har mest latat mig och hållt mig för mig själv. Det mesta gick som planerat. Däremot är jag inte helt stabil just nu och undviker att påfresta er med mitt. Jag vet att det inte roar eller säljer.

Nu är jag sugen på semlor faktiskt…

Skriv en kommentar