Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Glasögon på ålderns höst…

9 januari, 2009 (18:32) | Daniel, Familj | Av: MaxH

Andningspaus i skolan.. tack och lov.

Och på tal om skolan har jag ÄNTLIGEN gjort en synundersökning och nu också beställt glasögon. Jag har haft svårt för att läsa böcker övht hela livet, men att sedan plugga har varit döden. Så idag blev det spontan-boka tid för undersökning – vi har tid om fem minuter, går det bra? visst! och sedan titta på bågar och… tja, beställde, två till priset av ett par. Med modemedveten kompis som smakråd så blev det nedanstående bågar. Bättre bild får ni när jag jag får dem. Fy fan vad det kostade dock.

dsc00604

Och på vägen hem stannade jag till hos farmor, hon fyller ändå 94 år idag. Har inte sett henne sedan hon flyttade hemifrån, hon bor ju på åldersdomhem nu, då hennes hjärnverksamhet sjunkit väsentligt. Familjen som var med sa att hon var pigg idag och det var väl tur att det var just idag jag träffade henne, jag har varit rädd att åka dit utifall jag skulle få en chock av paketifieringen av äldre… fick en smärre en när jag flyttade in möblerna åt henne och man såg hennes grannar. Men det gick superbra och hon är klar i skallen, förutom då att megahertzen i hennes processor sjunkigt rejält, och att senaste årens minne är näst intill borta. Min farmor, min farmor.

Kommentarer

Kommentar av Bueno, las gafas no se ven mucho, pero no tiene importancia, ya las veremos. Te mandaré el dinero cuando tenga un rato. Por mi parte te agradezco que hayas estado viendo a farmor. BEsos
Skrevs 09 jan 2009, 20:44

Bueno, las gafas no se ven mucho, pero no tiene importancia, ya las veremos. Te mandaré el dinero cuando tenga un rato. Por mi parte te agradezco que hayas estado viendo a farmor. BEsos

Skriv en kommentar