Glasgon p lderns hst…

9 januari, 2009 (18:32) | Daniel, Familj | Av: MaxH

Andningspaus i skolan.. tack och lov.

Och p tal om skolan har jag NTLIGEN gjort en synunderskning och nu ocks bestllt glasgon. Jag har haft svrt fr att lsa bcker vht hela livet, men att sedan plugga har varit dden. S idag blev det spontan-boka tid fr underskning – vi har tid om fem minuter, gr det bra? visst! och sedan titta p bgar och… tja, bestllde, tv till priset av ett par. Med modemedveten kompis som smakrd s blev det nedanstende bgar. Bttre bild fr ni nr jag jag fr dem. Fy fan vad det kostade dock.

dsc00604

Och p vgen hem stannade jag till hos farmor, hon fyller nd 94 r idag. Har inte sett henne sedan hon flyttade hemifrn, hon bor ju p ldersdomhem nu, d hennes hjrnverksamhet sjunkit vsentligt. Familjen som var med sa att hon var pigg idag och det var vl tur att det var just idag jag trffade henne, jag har varit rdd att ka dit utifall jag skulle f en chock av paketifieringen av ldre… fick en smrre en nr jag flyttade in mblerna t henne och man sg hennes grannar. Men det gick superbra och hon r klar i skallen, frutom d att megahertzen i hennes processor sjunkigt rejlt, och att senaste rens minne r nst intill borta. Min farmor, min farmor.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2009-01-09

Bueno, las gafas no se ven mucho, pero no tiene importancia, ya las veremos. Te mandar el dinero cuando tenga un rato. Por mi parte te agradezco que hayas estado viendo a farmor. BEsos

Skriv en kommentar