Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

En rättmätig helg avklarad

19 januari, 2009 (03:11) | Daniel, Familj, Skola | Av: MaxH

Klart knasig helg. Medan veckan kändes mest väldigt stressig har helgen känts lång och med rättighet avslappnad. Med rättighet eftersom jag har städat, haft besök av mina söta föräldrar, tvättat och dessutom gjort och lämnat in ett PM reda i fredags (fast jag hade hela helgen på mig). Trots detta har jag mest slöat faktiskt. Med rättighet att göra det, som sagt. När pappa ändå var här så hjälpte han till att borra i kaklet i badrummet, för att kunna sätta upp en duschhylla. Jag är så sjukt rädd att kaklet sprickern och det sen kan komma in fukt och så det blir mögel och skit… Ja, ni märker. Helt enkelt, det där fick pappa hjälpa till med.

Mamma fick agera smakråd när det gällde att sortera ut bestick och lite annat husgeråd. Hade säkert 60 småskedar. Dels mina egna, dels farbrors och så en del jag tog över i ett paket (eftersom jag saknade annat i köksväg). Och det finns en massa mer jag vill göra här hemma, bara jag får tid, energi och helst också lite smakråd. Jag har som bekant ingen smak, eller näst intill i alla fall. Jag vill måla om köksluckorna i en färg som inte är påskgul, jag vill dra in el till förrådet (istället för att ha en kabel på golvet), jag vill ordna upp bland mina kläder (jag har EN garderob samt en medhavd byrå, sjukt trångt), jag vill gå igenom förrådet och ordna och rensa (jag har ärvt två bilsteroapparater, nån som vill ha?), jag vill rensa de kartonger och junk som blev inhivat i sovrummet i all stress (har tre par högtalare, någon som vill ha?) och jag vill möblera det sista i sovrummet på ett som faktiskt funkar (just nu är ett soffbord skol- och avlastningsbord). Just nu bor jag som jag inte ville bo efter att jag flyttade.

Men det har blivit bättre. Den där duschhyllan saknade jag nånting oerhört mycket och allt som saknades för att sätta upp den var faktiskt bara en krok och en pappa som borrade hålet. Så sjukt nöjd jag är med hur duktig och huslig jag var i helgen.

Jag hade en förhoppning att få glasögonen (brillorna, glajjorna) nu innan helgen då jag faktiskt ser fram emot att se bra (och kanske se bra ut). Jag brukar ibland jämföra hur illa jag ser med mitt stackars högra öga. Försäljaren sa att det brukar ta tre till fyra arbetsdagar, men de lovade ’bara’ under två veckor. Nåväl, seeing it from the bright side så har jag fortfarande något att se fram emot… :) Däremot ser jag inte fram att skriva en projektbeskrivning till nått som jag inte riktigt har koll på vad det är. Ska vara klart på onsdag… Hoppas jag då i alla fall kan se vad jag skriver.

Kommentarer

Kommentar av Jajjemensan! :)
Skrevs 19 jan 2009, 16:35

Jajjemensan! :)

Skriv en kommentar