En rttmtig helg avklarad

19 januari, 2009 (03:11) | Daniel, Familj, Skola | Av: MaxH

Klart knasig helg. Medan veckan kndes mest vldigt stressig har helgen knts lng och med rttighet avslappnad. Med rttighet eftersom jag har stdat, haft besk av mina sta frldrar, tvttat och dessutom gjort och lmnat in ett PM reda i fredags (fast jag hade hela helgen p mig). Trots detta har jag mest slat faktiskt. Med rttighet att gra det, som sagt. Nr pappa nd var hr s hjlpte han till att borra i kaklet i badrummet, fr att kunna stta upp en duschhylla. Jag r s sjukt rdd att kaklet sprickern och det sen kan komma in fukt och s det blir mgel och skit… Ja, ni mrker. Helt enkelt, det dr fick pappa hjlpa till med.

Mamma fick agera smakrd nr det gllde att sortera ut bestick och lite annat husgerd. Hade skert 60 smskedar. Dels mina egna, dels farbrors och s en del jag tog ver i ett paket (eftersom jag saknade annat i kksvg). Och det finns en massa mer jag vill gra hr hemma, bara jag fr tid, energi och helst ocks lite smakrd. Jag har som bekant ingen smak, eller nst intill i alla fall. Jag vill mla om kksluckorna i en frg som inte r pskgul, jag vill dra in el till frrdet (istllet fr att ha en kabel p golvet), jag vill ordna upp bland mina klder (jag har EN garderob samt en medhavd byr, sjukt trngt), jag vill g igenom frrdet och ordna och rensa (jag har rvt tv bilsteroapparater, nn som vill ha?), jag vill rensa de kartonger och junk som blev inhivat i sovrummet i all stress (har tre par hgtalare, ngon som vill ha?) och jag vill mblera det sista i sovrummet p ett som faktiskt funkar (just nu r ett soffbord skol- och avlastningsbord). Just nu bor jag som jag inte ville bo efter att jag flyttade.

Men det har blivit bttre. Den dr duschhyllan saknade jag nnting oerhrt mycket och allt som saknades fr att stta upp den var faktiskt bara en krok och en pappa som borrade hlet. S sjukt njd jag r med hur duktig och huslig jag var i helgen.

Jag hade en frhoppning att f glasgonen (brillorna, glajjorna) nu innan helgen d jag faktiskt ser fram emot att se bra (och kanske se bra ut). Jag brukar ibland jmfra hur illa jag ser med mitt stackars hgra ga. Frsljaren sa att det brukar ta tre till fyra arbetsdagar, men de lovade ’bara’ under tv veckor. Nvl, seeing it from the bright side s har jag fortfarande ngot att se fram emot… :) Dremot ser jag inte fram att skriva en projektbeskrivning till ntt som jag inte riktigt har koll p vad det r. Ska vara klart p onsdag… Hoppas jag d i alla fall kan se vad jag skriver.

Kommentarer

Kommentar av Jajjemensan! :)
Skrevs 2009-01-19

Jajjemensan! :)

Skriv en kommentar