Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Ibland går det bara inte…

21 januari, 2009 (09:51) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Igår bestämde sig min hjärna för att bara streta emot. Så idag är jag hemma, tar hand om mig själv för att förhoppningsvis kunna fisa fram ett PM jag måste göra och lämna in innan kl 16. (Att lägga till på idioti-listan: schemalägga två heldagar med föreläsningar de två dagar innan man ska lämna in ett PM. Det är jävligt inte okej.) Planering för dagen är såledesÂ? frukost, hoppas på att mina glasögon kommer, se någon serie eller kanske t.om. film till frukosten, ta hand om lite everyday-göra såsom mail etc, hoppas lite mer på att glasögonen kommer, spela någon halvtimme, hoppas på glasögonen ytterligare en gång och sen plugga. Och hoppas glasögonen kommer. Förhoppningsvis tar jag också igen lite på skolrester jag måste göra samt jobbar på C-uppsatsen. Den håller på att glida mig ur händerna och den får INTE göra det. Inte denna gång med. Tyvärr har jag bara en viss mängd energi och vilja, och den går åt till ’vanliga’ kursen, på samma sätt som i december. Uffa, uffa.

Nu, lite mysfrukost. Mackor och te, <3.

Skriv en kommentar