Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Vecka fyra

27 januari, 2009 (23:06) | Daniel, SJ-rapportering, Skola | Av: MaxH

vecka4Vänder nästan dygnet på helgen så jag somnar 03:30 och (lyckas ändå) går upp 07:30. Heldag i skolan och läkarbesök direkt efteråt kommer hem kring 1700. Sover 1½ timma för att ta igen, går (igen) och lägger mig klockan 0230. Heldag i skolan igen + möte, kommer hem 19:00. Äter och sitter mest och komar, klockan är nu 22:40. Heldag i skolan imorrn igen, eftermiddag på torsdag. Lägg på detta 2h restid per dag fördelat på morgon och kväll. Tills på torsdag skall vi även ha halv-gjort en uppgift och tills på fredag en filmanalys (som vi ska se imorrn). På detta ska jag jobba på C-uppsats som ska lämnas in om ca fyra veckor. Jag vetifan när jag ska få tid att göra det. Eller existera. Nu försöker jag planera att handla mat – imorrn kommer det inte hända, så kanske torsdag.. eller fredag, menhar nog inte riktigt tillräckligt hemma tills dess…

Jag hinner för fan inte med just nu!

Förresten, det här med tågen… de går ganska mycket i tid just nu, av någon anledning, men är ofta rätt fulla (med ståplats som följd). Däremot kör de med tåg vars dörrar inte fungerar. Dags tåg till E-tuna fungerade två dörrar, av totalt fyra. Vilket medför långa köer och så klart irritation. Bra jobbat SJ.

Dagens humor var dock när vi satt på kåren och skojade lite om Isarel och Hamas och gled in på knasiga språk. Jag skulle nämna de där djungelspråket som man hör i filmen Gudarna måste vara tokiga… men råkade istället benämna filmen som Judarna måste vara tokiga. Ehrm. Ber om ursäkt för det där.

Kommentarer

Kommentar av Vilken dålig översättning! Måste lära mig spanska helt enkelt! Nu blev det ju genast mycket klarare! :)
Skrevs 29 jan 2009, 08:27

Vilken dålig översättning! Måste lära mig spanska helt enkelt! Nu blev det ju genast mycket klarare! :)

Skriv en kommentar