Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Så kan det gå.

3 februari, 2009 (23:51) | Politik | Av: MaxH

Sam Sundberg skrev en bok som handlade om fildelning. Två dagar innan den skulle börja säljas kom den ut på PirateBay för nedladdning. Det tyckte han inte om. Först. Läs här hur han kommer till insikt om fildelningen, förhoppningsvis igen.

I det spelprojekt jag driver har jag varit utsatt för samma sak, andra tog vårt arbete. Jag känner igen i det Sam skriver, men det sviniga i mitt fall var att jag inte fick cred, jag stod inte som upphovsman. Så det skar i hjärtat men med tanke på produkten kunde jag inte göra så värst mycket. Så efter att de direktlänkade till mina filer såg jag till att bli kompis med dem och efteråt hade vi ett litet samarbete till och med, innan vi tog skilda vägar.

Om två veckor inleds rättegången mot PirateBay. Sajten kommer att bestå, personer kommer att fildela och hycklarna kommer att hyckla vidare. Missa inte opassande inlägg jag tipsade om, om hur det faktiskt är en rättegång mot vår deltagarkultur. Och att det går att konkurrera med gratis. Se på Ramlösa och Metro typ.

Skriv en kommentar