Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Vad skulle du göra om du hade en miljon spänn över?

6 februari, 2009 (22:30) | Daniel | Av: MaxH

Zappade precis över till TV3 där de sänder Office Space, en film som alla borde se minst en gång. Nu såg jag ett par scener i filmen jag inte tänkt på förut. Det är så pass naturlig del av filmen och filmens budskap att jag inte reagerat förut. Det uppstår en fråga bland huvudpersonerna.

Vad skulle du göra om du hade en miljon över?

Fundera själv på det där en stund. Det som frågas är vad du skulle göra, alltså är det ointressant om du skulle spara pengar, skänka bort dem eller sånt och mer intressant om du skulle resa jorden runt, flytta till afrika eller bara lata dig. Under reklampausen funderade jag sen själv lite på det där och kom på en lite fortsättning på tankegången med hjälp av en följdfråga.

Varför gör du det inte?

Det man kommer fram till brukar inte kosta en miljon utan är oftast fullt möjliga saker att uppfylla. Att avstå från att göra det man drömmer om eftersom man blir låst i att gå till jobbet måndag till fredag för att samla ihop en Thailandsemester… Det är i mina ögon galenskap.

Kommentarer

Kommentar av Jag håller med dig, att åka till thailand varje dag är kanske inte det roligaste. Om jag hade en miljon över skulle jag resa jorden runt och se saker! Jag vill även till grönland och sådana saker, det kostar ju en del… :) Men när jag åker p
Skrevs 06 feb 2009, 23:47

Jag håller med dig, att åka till thailand varje dag är kanske inte det roligaste. Om jag hade en miljon över skulle jag resa jorden runt och se saker! Jag vill även till grönland och sådana saker, det kostar ju en del… :)

Men när jag åker på semester åker jag sällan till samma ställe over and over :D

Skriv en kommentar