Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

jävligt INTE okej

26 februari, 2009 (21:09) | Daniel, Vänner | Av: MaxH

Nej, Micke, det där var jävligt INTE okej. För fan, det var ju du och jag mot världen.

Uppdatering: Mer förklarande länk.

Kommentarer

Pingback från […] med att hon levde där en sommar med boende och jobb.) Sen fick jag reda på det som föranledde föregående bloggpost… Den kvällen satt jag ihopbruten med sprutande tårar och chattade medÂ? min mamma utan […]
Skrevs 28 feb 2009, 14:29

[…] med att hon levde där en sommar med boende och jobb.) Sen fick jag reda på det som föranledde föregående bloggpost… Den kvällen satt jag ihopbruten med sprutande tårar och chattade medÂ? min mamma utan […]

Skriv en kommentar