Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Några snabba länkar

6 mars, 2009 (11:55) | Daniel, Politik | Av: MaxH

Var ju borta större delen av gårdagen, så nu kommer alla coola länkar på en gång.

Svenskar är riktigt äckliga, speciellt de med hund. Jag har aldrig gillat hundar på cykelbanor (de är i vägen, och hussarna/mattarna bryr sig inte!) men att mina föräldrar bor runt hörnet gör att detta kryper under skinnet på mig mer ändå.

Som ni vet har jag en allergi mot när byråkratin bestämmer över logiken (mer, mer) och tyvärr finns det ingen bra kur mot denna sjukdom. Well, här är ytterligare ett exempel, men med skillnaden att byråkratin helt enkelt baktänder och logiken ändå vinner. Det finns ett hopp!

Rick har hittat en nolla till moderat, Olah Örtengren som tycker at vi inte behöver umgås om vi nu är rädda för FRA. Tvärtom ska vi FRA-motståndare isolera oss. ”Det är ingen som tvingar dem [FRA-motståndarna] att använda internet. Det är ingen som tvingar dem att använda telefon. Det är helt frivilliga verktyg man kan använda sig av. Det är ingen som tvingar dem. Alla kan välja bort dem! Nu direkt.” Mitt svar till Olah-med-ett-extra-pretto-h: Idiotier från en idiot.

Rick hittade också en till idiot, Per Gudmundsson, som på SvDs ledarblogg hävdar att Ung Pirat fuskar till sig sina medlemmar för att få stadsbidrag. Fusket skall vara att Medlemskap i Ung Pirat är gratis och löses enkelt med ett musklick på webben, samt att det är gratis. Rick visar att alla stora partiers ungdomsförbund har ungefär lika krångliga/lätta procedurer för att bli medlem. Och att Per inte har alla indianer i kanoten för det han påstår.

Och till sist, en helt underbar sak. Opassande emma berättar om denna fantastiska sak. Sajten verkar inte fungera så bra eftersom den har blivit lite populär så jag embeddar en av Youtube-filmerna här.Â? I vilket fall är detta ytterligare ett tungtskäl till att luckra upp upphovsrätten. Men vi innovatörer visste redan att kunskap multiplicerad med kunskap leder till ny kunskap på ett explosionsartad sätt.

Kommentarer

Pingback från […] har ju förut berättat om hur man, genom att vara olaglig och kombinera ljud/filmfiler kan kombinera musikklipp på Youtube […]
Skrevs 10 apr 2009, 23:38

[…] har ju förut berättat om hur man, genom att vara olaglig och kombinera ljud/filmfiler kan kombinera musikklipp på Youtube […]

Skriv en kommentar