Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Stressig vecka, veckans länkar.

16 mars, 2009 (00:46) | Allmänt, Daniel | Av: MaxH

Knasig vecka. Skitstressigt, men duktig, har jag varit minsann, jo jo. Men vetifan hur jag mår av sånt därnt egentligen. Nåväl, idag blir det bara lite länkar.

Först hur man i Italien föreslår att man ska censurera bloggarna. Tro fan då all annan media ägs av politiker eller staten. Och Kungliga biblioteket överväger att inte längre erbjuda trådlöst nätverk till sina besökare, med hänvisning till IPRED-lagen som röstats igenom. I efterdyningarna till TPB-rättegången börjar mer och mer inse vad som kommer att hända: snart är all musik gratis. Rick svarar med att det är fel och idiotiskt att överhuvudtaget prissätta musik (och ’gratis’ är också en prissättning).

Men nog om politik och nu lite humor. Först av allt måste ett företag ha läst om min misär jag hade med USB-stickan och valde att skämta med mig. Som om det skulle hjälpa med en USB-sticka formgiven som en nyckel… Nåja, jag gillar iden iaf, nu hänger ju tyvärr stickan i en liten kedja och sladdrar och skallrar en hel del när den hänger knippan.

I Indien firade man nyss att våren är på väg, med en Festival of colors. Bland annat så kastar man färg på varandra och Big picture har fångat det på ett underbart sätt, som vanligt. Att jag valde att tipsa om det är eftersom färgerna gjorde mig oerhört glad. Bara för att det var färger. United colors of Benneton, liksom, men på riktigt.

Och till sist, Samuel. Det handlar om kärlek när han ringde in till P3. Han har liksom mer insikt än många andra.

Skriv en kommentar