Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Inte undra på att han var nöjd med domen

23 april, 2009 (13:02) | Daniel, Politik | Av: MaxH

Inte undra på att Tomas Norströ, domaren i TPB-rättegången, var nöjd med domen. Han är ju medlem i föreningen för upphovsrätt. Det är ju inte så att svenska medborgare behöver ytterligare skäl till att misstro svenska rättssystemet.

Att ’de’ inte förstår att alla skelett kommer ut, det är bara en fråga om när. beträffande Tomas Norström borde han bli av med jobbet. Sysslar man med andra människors liv till en sådan grad och inte kan se i en sån här situation hur det kan vara konflikt, är det inte mer än rätt. Bli snickrare eller bagare eller nåt annat riktigt jobb.

Edit: Detta var också en glädjande nyhet. Jag sedan innan redan förundrad över är hur APB har fått tag på information om innehållet på den FTP-servern, nu undrar jag också hur fasiken herrÂ? Danowsky inte förstår att en server med lösenord inte är samma sak som ’tillgänglig för allmänheten. Jag menar, filerna de har är säkert kopierat illegalt och spridda till ytterligare personer, men Danowsky använder fel argument. Detta resulterar i att det i vilket fall är glädjande för oss, då det får fram ett prejudikat. Hade Danowsky varit smartare hade vi kanske inte fått det. Glöm inte heller att den utredande polisen fick ett toppjobb på ett av de målsägande företagen, Warner Brothers, innan utredningen ens var helt färdig.

Och nu har också Google blivit anmälda för brott mot upphovsrättslagen. Det var väl bara en tidsfråga antar jag.

Själv har jag nu slängt alla bekymmer då det inte går att göra så mycket utav bara oro. Det resulterade i två sökta jobb idag, skönt som fasiken. Ska nog titta på en rest också, bara för att…

Skriv en kommentar