Inte undra p att han var njd med domen

23 april, 2009 (13:02) | Daniel, Politik | Av: MaxH

Inte undra p att Tomas Norstr, domaren i TPB-rttegngen, var njd med domen. Han r ju medlem i freningen fr upphovsrtt. Det r ju inte s att svenska medborgare behver ytterligare skl till att misstro svenska rttssystemet.

Att ’de’ inte frstr att alla skelett kommer ut, det r bara en frga om nr. betrffande Tomas Norstrm borde han bli av med jobbet. Sysslar man med andra mnniskors liv till en sdan grad och inte kan se i en sn hr situation hur det kan vara konflikt, r det inte mer n rtt. Bli snickrare eller bagare eller nt annat riktigt jobb.

Edit: Detta var ocks en gldjande nyhet. Jag sedan innan redan frundrad ver r hur APB har ftt tag p information om innehllet p den FTP-servern, nu undrar jag ocks hur fasiken herr? Danowsky inte frstr att en server med lsenord inte r samma sak som ’tillgnglig fr allmnheten. Jag menar, filerna de har r skert kopierat illegalt och spridda till ytterligare personer, men Danowsky anvnder fel argument. Detta resulterar i att det i vilket fall r gldjande fr oss, d det fr fram ett prejudikat. Hade Danowsky varit smartare hade vi kanske inte ftt det. Glm inte heller att den utredande polisen fick ett toppjobb p ett av de mlsgande fretagen, Warner Brothers, innan utredningen ens var helt frdig.

Och nu har ocks Google blivit anmlda fr brott mot upphovsrttslagen. Det var vl bara en tidsfrga antar jag.

Sjlv har jag nu slngt alla bekymmer d det inte gr att gra s mycket utav bara oro. Det resulterade i tv skta jobb idag, sknt som fasiken. Ska nog titta p en rest ocks, bara fr att…

Skriv en kommentar