Moderater vill frndra EU? Sllan.

18 maj, 2009 (21:10) | Politik | Av: MaxH

P vg hem frn AG hr om dagen sg jag i stationen en mycket ung och mycket blond flicka som hade en mycket ljusbl top p sig. P den stod det tryckt med mycket stor text ”Jag vill frndra EU, JAG RSTAR MODERAT”. Om man utgr att personen verkligen har rstrtt undrar jag hur fan den blonda personen tnker. Moderater har varit lnge i EU-parlamentet och de har faktiskt kunnat frndra massvis. Visserligen har de ocks gjort det. Vi har ftt FRA, IPRED, telekompaketet (som jag knappt bloggade om) r p vg in. Infr riksdagsvalet lovade de en hel del gllandes integritet och inte jaga fildelare etc, som inte bara brts en gng.

Nej ni, frgar ni mig har alliansen ftt sina chans att frndra EU. Det r inte ett vallfte man kan komma med efter att ha varit med i EU-parlamentet s hr lnge. Emma har ocks sett fenomenet att valkampanjen som pgr verkar handla om vi ska med EU eller inte.

Skriv en kommentar