Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Moderater vill förändra EU? Sällan.

18 maj, 2009 (21:10) | Politik | Av: MaxH

På väg hem från AG här om dagen såg jag i stationen en mycket ung och mycket blond flicka som hade en mycket ljusblå top på sig. På den stod det tryckt med mycket stor text ”Jag vill förändra EU, JAG RÖSTAR MODERAT”. Om man utgår att personen verkligen har rösträtt undrar jag hur fan den blonda personen tänker. Moderater har varit länge i EU-parlamentet och de har faktiskt kunnat förändra massvis. Visserligen har de också gjort det. Vi har fått FRA, IPRED, telekompaketet (som jag knappt bloggade om) är på väg in. Inför riksdagsvalet lovade de en hel del gällandes integritet och inte jaga fildelare etc, som inte bara bröts en gång.

Nej ni, frågar ni mig har alliansen fått sina chans att förändra EU. Det är inte ett vallöfte man kan komma med efter att ha varit med i EU-parlamentet så här länge. Emma har också sett fenomenet att valkampanjen som pågår verkar handla om vi ska med EU eller inte.

Skriv en kommentar