Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Skolan har inte glömt mig

26 augusti, 2009 (15:51) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Helt jävla otroligt. MdH knullar vidare.

Kort resume; Jag pluggade Innovationsprogrammet, med inriktning Informationsdesign. Jag har redan gjort examensjobbet i Innovationsteknik (nåja, lite kvar att göra). Jag hade i höst tänkt göra exjobb in informationsdesign. I mars ’tvingas’ jag att läsa en kurs som är förberedande för exjobbet, något jag redan har läst i innovationsdelen mitt programmet, men måste läsa igen eftersom detta är en annan inriktning.Â? I början av maj får jag av den vikarierande studievägledaren reda på att jag INTE går att göra exjobbet i höst eftersom det är brist på handledare, utan jag får i så fall göra det med de personer som går informationsdesign-programmet, alltså på våren 2010. Givetvis blev jag då arg eftersom den ordinarie studievägledaren inte sagt nånting om att det INTE gick, under alla mina besök under mina tre år som jag studerat. Eftersom jag då inte kände för att läsa strökurser i 9 månader i och med lån och annat så sket jag i det och började ett liv utanför skolan.

Idag kommer det ett mail från en lärare med instruktioner över vad jag behöver göra för att läsa kursen där man gör exjobbet i höst 2009.

Borde inte även en vikarierande studievägledare kunna utföra sitt jävla jobb? (”Nej, dom har ingen aning då det är nån tjomme på institutionen vars jobb det är att ordna en kurs och inte kan/hinner/orkar och sen ”glömmer” berätta det för någon” tycker en bekant till mig. Det ligger något i det. ) Och dessutom, borde inte en ordinarie studievägledare och en vikarierande säga samma sak om såna här viktiga saker?

Är det här ett sätt att knulla eleverna även efter att de ’slutar’? Återigen: PLUGGA ALDRIG PÅ MDH! Jag menar verkligen det, även om det är sista skolan kvar på planeten, du trivs bättre på McDonalds. Något är seriöst fel på den där skolan.

Resultatet i mitt fall är att jag har läst kurser till ingen som helst jävla nytta, tidsförlust där jag skulle kunnat ha läsa andra INTRESSANTA kurser, och naturligtvis onödiga skulder hos CSN som jag får betala. För att inte säga avsaknad av den utbildning jag skulle vilja haft.

Vad som händer nu? ingen jävla aning… jag vet varken eller, upp eller in eller ut eller ner, knappast heller fram eller bak.

Kommentarer

Kommentar av Jösses. Fast… Jag vet inte om jag är speciellt förvånad ändå. Suck.
Skrevs 08 sep 2009, 15:51

Jösses. Fast… Jag vet inte om jag är speciellt förvånad ändå. Suck.

Skriv en kommentar