Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Yes we can!

28 september, 2009 (23:46) | Okategoriserade | Av: MaxH

Efter att arbetet legat stilla i kanske åtta månader ges jag nu en sista chans att faktiskt fixa det här. Och så klart vill jag! Numera har vi bildat en grupp av oss i skolan som inte kirrat det än, och det känns mycket bra. Jag måste fokusera rätt mycket för att ta tag i det, vilket gör det lite kämpigare med resten av ’verkligheten’. I fredags mailade jag en slags statusrapport till gruppen och det kändes rätt skönt. Att ha andra att prata om innovation om, att ha andra i samma sits som mig.

En i gruppen kommer skriva om huruvida patent hindrar mindre företag att överleva, ett superintressant ämne som jag också hade kunnat ha tagit.

Jag funderade om på om jag istället skulle skriva en trendspaningsrapport lite mer generellt över Open Innovation, men nuvarande handledaren sade att det finns inget behov av att tänka på nyttan (eller avsaknaden av) en c-uppsats. Med andra ord, keep doing what ur doing! Och då jag tycker ämnet är superintressant kommer jag så klart göra det då

Men… det är ju de där intervjuerna… argh. Vad är det värsta som kan hända? Vad är jag rädd för?

Skriv en kommentar