Iphoneupptckter

13 oktober, 2009 (11:00) | Daniel, Elektronik, Interwebben | Av: MaxH

Stod och vntade p tget och lyssnade samtidigt p musik p iphonen. Jag nyttjade den nyinkpta micken och fjrrkontrollen – jag gillar inte riktigt dem som fljer med eftersom de sitter fast s att sga. Jag var lite besviken p att jag drfr inte kunde ha volymkontroll, men priset vann ver det med. Icke-original, svarta ftw.

Jag visste att jag nd hade play/pause med klick och rststyrning genom lngklick. S brjade jag fundera p vad som hnder om jag dubbelklickar. Stendes p perrongen provar jag, och apparaten byter till nsta lt. Fett, tnker jag. Trippelklick d? Den hoppar tillbaka till brjan av lten. Nice. Testar trippelklick igen och den byter till fregende lt. Jag kan inte lta bli att smle fr mig sjlv.

Jag vntar vidare p tget och kommer att tnka p att man brukar hlla ner nsta- och fregende-knappen fr att spola p en del apparater… Jag lser rebusen och trycker kort-lng. Den spolar fram i lten. Nice! Spola tillbaka d? Jag trycker kort-kort-lng, och inser att detta brjar bli en ny form av morsekod. Den sista funktionen fungerar inte, och besviken tnker jag att det var vl att utmana det lite vl.

lska smarta lsningar, men med tanket till tvnget av iTunes r det vl brake even nu.

(ja, skrev detta p tget…)

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2009-10-13

Men, r du tvingad till iTunes?

Kommentar av
Skrevs 2009-10-13

Om jag vill kunna hantera tlf frn dator, s som att lgga in musik och annat har jag inte hittat ntt alternativ som iaf inte krver iTunes installerat. Tipsa grna
om du hittar ntt :)

Skriv en kommentar