Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Iphoneupptäckter

13 oktober, 2009 (11:00) | Daniel, Elektronik, Interwebben | Av: MaxH

Stod och väntade på tåget och lyssnade samtidigt på musik på iphonen. Jag nyttjade den nyinköpta micken och fjärrkontrollen – jag gillar inte riktigt dem som följer med eftersom de sitter fast så att säga. Jag var lite besviken på att jag därför inte kunde ha volymkontroll, men priset vann över det med. Icke-original, svarta ftw.

Jag visste att jag ändå hade play/pause med klick och röststyrning genom långklick. Så började jag fundera på vad som händer om jag dubbelklickar. Ståendes på perrongen provar jag, och apparaten byter till nästa låt. Fett, tänker jag. Trippelklick då? Den hoppar tillbaka till början av låten. Nice. Testar trippelklick igen och den byter till föregående låt. Jag kan inte låta bli att småle för mig själv.

Jag väntar vidare på tåget och kommer att tänka på att man brukar hålla ner nästa- och föregående-knappen för att spola på en del apparater… Jag löser rebusen och trycker kort-lååång. Den spolar fram i låten. Nice! Spola tillbaka då? Jag trycker kort-kort-lååång, och inser att detta börjar bli en ny form av morsekod. Den sista funktionen fungerar inte, och besviken tänker jag att det var väl att utmana ödet lite väl.

Älska smarta lösningar, men med tanket till tvånget av iTunes är det väl brake even nu.

(ja, skrev detta på tåget…)

Kommentarer

Kommentar av Men, är du tvingad till iTunes?
Skrevs 13 okt 2009, 11:47

Men, är du tvingad till iTunes?

Kommentar av Om jag vill kunna hantera tlf från dator, så som att lägga in musik och annat har jag inte hittat nått alternativ som iaf inte kräver iTunes installerat. Tipsa gärna om du hittar nått :)
Skrevs 13 okt 2009, 14:48

Om jag vill kunna hantera tlf från dator, så som att lägga in musik och annat har jag inte hittat nått alternativ som iaf inte kräver iTunes installerat. Tipsa gärna
om du hittar nått :)

Skriv en kommentar