Adrian r dd och sidan r utssad

30 december, 2009 (02:27) | Daniel, Elektronik, Vnner | Av: MaxH

Efter mnga rs kmpande har jag nu gett upp. Min linuxburk Adrian r nu officiellt dd och avstngd, i alla fall tills vidare. Bakgrunden r att jag helt enkelt kan fr lite linux fr att p ett enkelt stt hlla den igng, vilket gr att fr mig tar varje liten tjong tar tio gnger lngre tid att tgrda, fast Google, Rainbearer, Insy och ngra bufflar var riktigt goda vnner nr det behvdes. Det verkar Adrians moderkort som varit i drift senaste tv ren ta hrddiskar, vilket inte gr saken lttare. Adrian huserade en eggdrop (=chatt-robot/medhjlpare), hemsida, samba-filserver samt php-torrentklient varav det tv sista aldrig fungerade riktigt bra, jag fick inte till det och det tog fr mycket ork. Efter en del eftertanke bestmde jag mig. Nu huserar hemsidan p Binero.se i och med att jag r lagd t WordPress-hllet, medan eggdroppen just nu inte finns alls mer n i backupade filer. Synd, det var den som alltid har fungerat bst och tillsammans med hemsidan det som varit igng lngst. En liten koll i dess loggar visar att eggdroppen Adrian varit igng i lite ver sju r, sedan 2002 09 08, i olika former och hrdvara. Fr se om jag fr tag p ett shell nnstans och kan slnga upp den, jag saknar den lite redan.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2010-01-01

Varmt vlkommen till Binero, Daniel!
Kundsupport f.o.m. 11/1 9-22 m-fr o 10-15 l-s. Du kan alltid kolla driftsstatus genom att ska din domn p http://www.binerodrift.se
Vnliga hlsningar,
Ditt Support(er) Team, Binero

Skriv en kommentar