Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Adrian är död och sidan är utsåsad

30 december, 2009 (02:27) | Daniel, Elektronik, Vänner | Av: MaxH

Efter många års kämpande har jag nu gett upp. Min linuxburk Adrian är nu officiellt död och avstängd, i alla fall tills vidare. Bakgrunden är att jag helt enkelt kan för lite linux för att på ett enkelt sätt hålla den igång, vilket gör att för mig tar varje liten tjong tar tio gånger längre tid att åtgärda, fast Google, Rainbearer, Insy och några bufflar var riktigt goda vänner när det behövdes. Det verkar Adrians moderkort som varit i drift senaste två åren äta hårddiskar, vilket inte gör saken lättare. Adrian huserade en eggdrop (=chatt-robot/medhjälpare), hemsida, samba-filserver samt php-torrentklient varav det två sista aldrig fungerade riktigt bra, jag fick inte till det och det tog för mycket ork. Efter en del eftertanke bestämde jag mig. Nu huserar hemsidan på Binero.se i och med att jag är lagd åt WordPress-hållet, medan eggdroppen just nu inte finns alls mer än i backupade filer. Synd, det var den som alltid har fungerat bäst och tillsammans med hemsidan det som varit igång längst. En liten koll i dess loggar visar att eggdroppen Adrian varit igång i lite över sju år, sedan 2002 09 08, i olika former och hårdvara. Får se om jag får tag på ett shell nånstans och kan slänga upp den, jag saknar den lite redan.

Kommentarer

Kommentar av Varmt välkommen till Binero, Daniel! Kundsupport f.o.m. 11/1 9-22 må-fr o 10-15 lö-sö. Du kan alltid kolla driftsstatus genom att söka din domän på http://www.binerodrift.se Vänliga hälsningar, Ditt Support(er) Team, Binero
Skrevs 01 jan 2010, 04:19

Varmt välkommen till Binero, Daniel!
Kundsupport f.o.m. 11/1 9-22 må-fr o 10-15 lö-sö. Du kan alltid kolla driftsstatus genom att söka din domän på http://www.binerodrift.se
Vänliga hälsningar,
Ditt Support(er) Team, Binero

Skriv en kommentar