Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Filmer, filmer

5 februari, 2010 (02:08) | Daniel, Film/TV/Radio | Av: MaxH

Filmerna rullar på här, om än med blandat tempo.

The invention of lying såg jag för några dagar sedan och det är rätt skoj liten sak. Situationen är att ingen vet hur man ljuger och alla är väldigt raka mot varandra (”Ursäkta jag var sen, jag låg och masturberade.” -”Ingen fara. Nu gjorde du mig kåt och kommer fantisera sexuellt om dig hela vår date.”) och säger någon något ifrågasätts det inte, just eftersom alla säger sanningen. Sedan kommer en snubbe på, mitt under sin värsta dag på länge, hur man säger nått som inte är. Banksystemet är nere, så han blir tillfrågad över hur mycket han har på kontot som han vill tömma för att betala hyran. Hysteriskt roligt, och rekommenderas varmt.

The timetraveler’s wife har precis avslutats, och det är en liten tragikomiskt drama om en man som kan resa i tiden. Eller kan och kan, han kontrollerar inte när det sker, eller var och när han kommer eller hur länge han blir kvar. Hans ’handikapp’ gör livet lite speciellt, och att kombinera det med fru och barn gör inte saken lättare. Han fru, förresten, som han möter i inledningen i filmen säger så klart att hon träffat honom redan, första gången när hon var sex år gammal.  Trots att de i filmen tjatar med melodin ”Det är en ros utsprungen” i parti och minut är detta en av de vackraste filmer jag sett senaste året. Funkar dessutom utmärkt som date-film.

Skriv en kommentar