Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Papper, underskrifter, frimärken, kuvert…

11 februari, 2010 (00:15) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Här om dagen sade jag upp min före detta linjeförenings webbutrymme, då det var jag som var sista webbansvariga och de nu istället har fixat en blogg. Företaget ville då ha ett papper med mitt namn, kontonamn, signatur etc. Då jag inte köpt frimärke eller kuvert senaste fem åren tyckte jag att de hade mage att krångla, speciellt då att beställa det gick på fem minuter utan någon som helst papper.

Så jag funderade på hur jag skulle lösa det smidigast. Det blev att jag gjorde ett .doc-dokument, med ett infogat foto på min signatur (som jag photoshoppade för att få svartvit utan gråskalor för att få bort ’fotografi-effekten’). Dokumentet mailades till en vän som sedermera faxade in dokumentet åt mig. Hyfsat smidigt i alla fall, istället för att fysiskt behöva gå till en affär, köpa kuvert+frimärke, göra dokumentet och hitta någon med skrivare.

Jag undrar vad de hade sagt om jag hade mailat in det där dokumentet till företaget. Det hade fått exakt samma sak, men på annat medium.

Skriv en kommentar