Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

En oväntad dag

3 juni, 2010 (21:02) | Daniel, Jobb, Radiostyrt | Av: MaxH

Idag har jag ringt ett samtal jag har grämt mig för länge att göra, ringa till min handläggare på arbetsförmedlingen. Det är en lång historia bakom det hela, men jag har haft behov av att ringa länge och fixa ett möte.

Så ringer jag i alla fall. Och så har kärringen till handläggare jag pratar med mage att vara hur trevlig, förstående och underbar som helst! Förbannade jäkla AF, inte ens arg på dem kan jag vara längre. (Om det inte framgick så blev jag rätt glad efter det samtalet. Jag hade ställt in mig på att det skulle vara helt annan nivå på förståelse för min situation etc.  Tänk vad ett glatt samtal kan göra… )

För att trösta mig åkte jag ut och körde lite radiostyrd bil, det var tre veckor sedan jag kände på banan. Grymt skoj, men problem med sändaren, jag tror det har med lipo-moddningen jag gjorde. Myggorna hälsar så gott dem med :|

Skriv en kommentar