Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

I en perfekt värld

5 november, 2010 (13:51) | Daniel, Elektronik, Spel | Av: MaxH

Som ni vet har jag inte direkt ett gott öga mot Com Hem. En sak som slog mig idag är hur jag skulle vilja ha det, någon form av en slags ’perfekt värld’-tänk.

Jag skulle vilja välja kanaler utanför paket. Jag kan vara osäker när det gäller mobilabbonemang, välja pizza eller hur jag bör göra för att söka jobb på ett bra sätt – men jag vet vilka tevekanaler jag vill ha. Förutom nått slags baskanaler (SVT1&2, TV3, TV4, femman, TV6, TV8) vill jag ha Discovery, Discovery Science, National Geographic, Viasat Explorer, Viasat crime/nature, Viasat Motor…. och så har jag säkert glömt någon. Jag vill kunna ringa upp kundtjänst, säga vilka kanaler jag vill ha, och få ett pris på det. Istället för att tvingas mellan paketofferter där inget är direkt passande utan alla halvmissar. Och sedan välja på tilläggspaket och/eller kanaler så notan ÄNDÅ slutar på skyhöga summor med slutprodukt jag inte vill ha.

I en perfekt värld…

Förresten råkade jag igår beställa nya datordelar (moderkort, processor, minne), då jag insåg att det började bli rejält ospelbart i en del lir jag spelar ofta. Roade mig med att kolla upp när jag köpte de delar jag ska byta ut, och de har minsann hållit i fyra år. Inte dåligt, ur gaming-perspektiv. Jag kommer INTE sakna moderkortet, dess layout har inte varit den bästa…. först med en nordbryggefläkt som snurrar i irriterande 7000 varv/minut och därmed låter som en övertrissad geting, och det andra med att placeringen av de feta grafikkorten blockerar två SATA-kontakter. Fläkten har jag bytt mot en passiv kylare och en av kontakterna lyckades jag använda ändå genom lite trixande, men den sista fick jag ’offra’… så DVD-läsaren har varit urkopplad senaste året. Inte för att jag behövt den, men ändå.

Kommentarer

Kommentar av TV-kanalsdistributörerna borde lära sig av datorförsäljarna, som ju erbjuder både färdiga paket och lösa delar.
Skrevs 05 Nov 2010, 14:35

TV-kanalsdistributörerna borde lära sig av datorförsäljarna, som ju erbjuder både färdiga paket och lösa delar.

Skriv en kommentar