Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

En di Leva-konsert skulle kanske vara trevligt

12 november, 2010 (20:47) | Daniel | Av: MaxH

Jag satt och kollade på tv-programmet Så mycket bättre, som handlar om att artister får göra varandras låtar på deras egna sätt. Jag älskar idéen bakom programmet, då det ur innovationsynvinkel är en grundläggande idé – att korsa discipliner med varandra. Petter t.ex. ägde när han sjöng Stockholm i mitt hjärta, och di Leva sjöng Sträck ut din hand, båda låtarna gjorda av Lasse Berghagen.

I vilket fall, di Leva har länge fascinerat mig och jag har inte riktigt kunna bestämma mig om han är nått av ett geni, udda, jobbig, rymdjesus, konstnär eller vad han nu är. Det var liksom lite jobbigt att inte veta var jag hade honom. Så när jag nu såg andra avsnittet av programmet insåg jag ändå att han är en rätt given konstnär. Med kläder, musik, personlighet… det tär mig emot att sätta en titel på saker, men jag antar att jag behöver det för att inte känna mig vilsen. Jag insåg också att jag vill nog fasiken gå på en av hans shower. Jag är inte speciellt fast i hans musik annat än att jag känner till den, men det känns som om hans shower lär vara värda att gå på. Jag har inte frågat någon om det är så, men jag har ingen aning vad som väntar mig.

Så jag skrev upp det i min Upplevelse-lista. Samtidigt strök jag C-uppsatsen, den har jag redan lämnat bakom mig.

Skriv en kommentar