Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Människomöten

26 april, 2011 (18:35) | Daniel, Elektronik | Av: MaxH

Knasig dag idag. Tänk att lite människomöten kan förändra ens humör så pass mycket, fast man inte ens känner dem. Lite möte, lite leende, lite social interaktion.

Ett långdraget strul med Arbetsförmedlingen (länk 1, 2, 3, 4) fick lite utveckling idag, som fick mig att bli på dåligt humör som fasiken. Att världen ska bråka så pass, jag ska inte behöva göra det här.

Senare på dagen åkte jag ut till Elgiganten för att lämna in mobiltelefonen på service, inte så att jag såg fram emot att vara utan smartphone i 2-3 veckor, bleh! Den söta och trevliga tjejen gjorde mig dock glad. Jag fick låna nån clamshell-nokia från artonhundratolv. Under tiden jag mumsade på donken (den söta och trevliga tjejen där gjorde mig också glad :) ) upptäckte jag att clamshellen inte anslöt mot operatören. Ut till Elgiganten och träffa söta trevliga tjej #1 igen. Fick testa två andra telefoner från från artonhundrafemtiotre men utan resultat.

Det slutade med att jag faktiskt fick låna en söt liten LG-android som är mindre än en bankdosa, typ. Yay för mobilt surfande!

Men det där mötena, de där leendena… just idag behövde jag dem lite extra mycket.

Kommentarer

Kommentar av Troligtvis för att du har 3G-kort och de gamla asen inte stödjer dessa :-D
Skrevs 11 maj 2011, 06:57

Troligtvis för att du har 3G-kort och de gamla asen inte stödjer dessa :-D

Kommentar av Jepps :)
Skrevs 13 maj 2011, 09:02

Jepps :)

Skriv en kommentar