Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Inlägg två

24 juni, 2011 (22:28) | Okategoriserade | Av: MaxH

Jag tänkte skriva lite igår men glömde av det. Det jag ville skriva var att i torsdags när jag jobbade så var de mycket svajigt med dessa tankar. På morgonen så kom de ofta och trots att jag lyssnade på musik på MP3-spelaren så försvann de inte. Lyssnade på Kent och nån mer jag inte kommer ihåg just nu. Sen bytte jag till nån annan genre/grupp, så bara försvann de! Tyvärr kommer jag inte ihåg vilken :( Jag till och med testade att tänka en sån tanke själv (utan att de ’dyker upp’), och det kändes okej. Nu var det liksom en främmande sak. Vilken grej!. Sen mot eftermiddagen blev det sämre igen. Varför vet jag inte.

Jag har testat lite olika saker kolla hur det påverkar… godis, öl, god mat. En sak jag kände på en gång hjälpte var att man lyxa till det för en själv. Till exempel tar på sig favoritparfymen, köper den där dyra gravade laxen eller så. Här om dagen köpte jag bullar och drack mjölk till. Mums! Öl hjälper också, men de har ju andra sidoeffekter… God mat hjälper lite också. Detta innebär att jag kommer att köpa den där SVINDYRA parfymen. Och nån billig Axe.

Skriv en kommentar