Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tankar som grott

25 juni, 2011 (22:00) | Okategoriserade | Av: MaxH

Pratade lite med Sara idag på MSN… jag sa till henne att jag ville prata med Nadja snabbare än om tre veckor. Det är ju jättelänge. Det går ju i vågor och… det är lite som en glappkontakt, det känns att man ska jobba på saker när man ser ’felet’, liksom.

Sara tycker att jag ska skriva dagbok om det jag känner. Först så vägrade jag. Det finns obehagliga tankar jag inte vill säga, än mindre skriva, eftersom de sakerna är mindre sanna om jag säger dem och än mindre om det är nedskrivna. Sen kom jag på att jag kan skriva om hur jag känner mig bara, liksom. Nu idag kom jag på att jag har tappat lite förtjusningen med att blogga. För hundra år sen så skrev jag ’dagbok online’, som det hette då. Folk gillade inte alltid det jag skrev, förståeligt. Detta gjorde att jag, mentalt i alla fall, inte kunde skriva vad jag ville. Nu heter det att blogga istället, men jag känner fortfarande att jag vill skriva exakt vad jag vill. Jag vill kunna vara deppig. Gråtfärdig. Be folk dra åt helvete utan att få kommentarer om det om hur idiotisk jag är. Kunna vara så där överdrivet dramatiskt som jag antagligen är ibland.

Det känns bara så ledsamt att man inte får dela med sig av det eftersom de kan ta illa upp. Alternativet är att starta en anonym blogg, men det är ju lika illa det. Så nu är det istället en dold bloggkategori. Kanske lösenordsskyddar den med, det kommer nog bli ganska personliga saker här. Mörka också. Här skriver jag exakt vad jag vill. Utan att behöva tänka på konsekvenserna.

Så här är dagboken. Fick också, genom Sara, en uppgift av Nadja, att skriva ned 10 positiva egenskaper och 10 mindre bra egenskaper och skriva ned 10 saker som du tycker är smickrande om sig själv. Det kommer sen.

Skriv en kommentar