Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Depressionsattack

3 augusti, 2011 (17:26) | Okategoriserade | Av: MaxH

Jahapp, fick en sån där depressionsattack den 27e juli. Vet inte riktigt varför eller hur, men det var ganska länge sedan sist. Jag har ju ätit 40mg Citalopram ett tag, och… bortsett från depp-attacken har jag känt mig ’orolig’ ändå. Jag har varit orolig om jordens överbefolkning faktiskt. En kollega på jobbet sa för ett tag sen att alla raser har typ växt i antal och sen slagit i en pik och nästan bli utrotade, antingen för att det inte finns mat till alla, eller infektioner som sprids eller dylikt. Senare hörde jag att vi kommer slå i 9 miljarder år 2020 eller varenuva. Fan, när jag var liten var vi fem miljarder, nu är vi sex… och så var det nått citat på nått annat håll som citerade över hur många det föds per sekund, minut, dag, år…

Jag fick en olust att skaffa barn. Olustigt. Men nog om det. Jag ringde läkaren som jag fick telefontid igår. Jag kanske vinklade om en doshöjning, jag vet inte. Jag vill bara inte må dåligt och känna det här obehaget. Så nu är jag på 60mg vilket är maxdosen. Vad händer om kroppen vänjer sig vid detta med? Det oroar mig just nu. Den 17e aug så ska jag till KBT-terapeut iaf, får se vad som händer där.

Det känns som om mina problem är tvådelade. Dels just depressionen, dels att känna mig okej med mitt jag. Jag har ingen aning vad jag ska säga till KBTn. Just nu har jag själv försöka anteckna vad som får mig att må bra och vad som får mig att må dåligt. Att skriva om det här fick mig precis att må dåligt, eftersom det är ett problem jag inte vet lösningen på.

Kram Daniel, jag tycker om dig.

 

MaxH, 2011-07-27 21:00:50:
uppenbarligen har du inte TID för mig heller då

MaxH, 21:01:08:
ringde för att få lite sällskap eftersom jag i princip sitter å bölar här, men det sket sig också

Liten, 21:05:58:
Jo, jag har massor med tid, men den mesta tiden går åt till jobb, barn/familj och mig. Eftersom jag själv får så lite av min tid så värderar jag den ganska högt.

Liten, 21:06:40:
Nu ska jag kolla varför Erik inte smnar, sen ska jag göra mig i ordning för att sova.

MaxH, 21:09:09:
tänkte nästan be dig att inte ringa mig någe mer, men vet inte riktigt vad det skulle vara för poäng… jag osm förlorar på det. dessutom är det ju ingen skillnad från nu

MaxH, 21:09:52:
jo… men per verkar ju funka superbra

MaxH, 21:10:08:
bara undrar om vi är vänner än

MaxH, 21:11:27:
det är ju skit att mogge inte heller bryr sig. Han borde väl ha tid att slå en pling iaf tycker man

MaxH, 21:11:53:
så då har jag min lilla kallprats-stefan kvar då…

MaxH, 21:13:41:
och teven… och formel1…

Liten, 21:14:59:
Status change: is now Away (was Online)

MaxH, 21:15:19:
fan, det är nu man får massa blodiga dumma tankar….

Liten, 21:15:36:
Status change: is now Online (was Away)

MaxH, 21:17:12:
inte ditt fel, jag vet…. bara omständigheterna… men vet inte hur eller var jag ska ropa på hjälp längre…

MaxH, 21:19:27:
kan du inte ringa lite när du går hem då? snälla?

MaxH, 21:19:33:
nån gång dvs…

Liten, 21:20:53:
Vi är fortfarande vänner och jag prioriterar dig precis lika högt som mina andra vänner. Ibland har jag mycket och då hinner jag inte mer er lika mycket. Vad Mogge gör kan jag inte svara för. Du kanske får ge dig till tåls till i augusti när du kan få en tid att prata.

Liten, 21:21:23:
Jag kan försöka ringa dig nångång när jag går hem, men jag brukar lyssna på min bok då eftersom jag sällan har tid att sitta och och läsa, det är därför som den tiden är min tid, för att jag har tid med det då.

MaxH, 21:21:38:
jag vet att du inte kan det… men känns tråkigt att tappa han också

MaxH, 21:21:44:
ok… men skippa det

MaxH, 21:22:07:
de här svängningarna har nog att göra med medicineringen…. vet du om kbt-människor ordinerar sånt?

MaxH, 21:22:14:
eller är det familjeläkare?

MaxH, 21:22:21:
(jepps, sitter och bölar)

Liten, 21:22:22:
Nu måste jag göra mig klar för att sova, annars kommer jag försova mig i morogn. Jag vaknar alltid flera gånger per natt oavsett om Mogge tar William eller inte, så jag måste sova ordentligt för att orka hela dan i op-salen.

MaxH, 21:22:36:
ok.. förlåt för dramat…

Liten, 21:22:50:
Kolla med läkaren i morogn istället för att sitta och må dåligt.

MaxH, 21:23:15:
får la göra det

Liten, 21:23:34:
Försök att sova lite så att du är utvilad i morogn. Tror att du kan må bättre då. Man mår alltid bättre ”i morogn”

Liten, 21:23:41:
Nu ska jag sova. Nattis

Skriv en kommentar