Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Ny utmaning, i form av touring-bil

16 november, 2011 (19:53) | Jobb, Radiostyrt | Av: MaxH

Nu har vintersäsongen börjat och av lite olika skäl har jag lagt buggy-bilarna i vilorummet och gett mig in i touring-delen av RC. Det är en helt ny värld och väldigt annorlunda gentemot buggy. För er oinvigda är körstilen som att jämföra rallybil gentemot Formel 1-bil. Det är mycket mer precision i bilinställningar, körsätt och preparering än jag kunde ana. Jag har mycket mer respekt nu mot de tekniska underverk som Formel 1-stallen gör med sina bilar. Det är en större utmaning än jag trodde och det är för mig som att börja om från början. Jag tror nog jag lär mig en hel del som jag kan ta med mig tillbaka när sommarsäsongen börjar igen.

Jag har hunnit vara på en tävling redan, i Bofors, och det gick hyfsat. Men som vanligt har jag för lite koll på inställningarna till bilen och hur man jobbar med dem. Ärligt talat så är jag fortfarande häpen över hur mycket parametrar det kan finnas på fyra hjul. Det är lite det som driver mig framåt också. För när det fungerar och man får in ett flyt i körningen så är det riktigt RIKTIGT roligt. Men det är de där andra 95% som måste finnas också…

Förresten var jag på jobbintervju idag. Det gick bra och jag förväntar mig positiv uppföljning på det.

Nu har jag meckat med bloggen ett tag ikväll så nya poster borde komma ut på twitter och facetube…book. Det ska vi fira med lite underbar Eddie Izzard-humor.

Skriv en kommentar